Var med du med


Javisst har det blivit aningen mera öppet med att prata om psykisk ohälsa men långt ifrån tillräckligt.
Det känns fortfarande som att man nästan är smutsig för att man mår dåligt mentalt.
Så sjukt att det ska vara lättare att prata öppet om tex hemorrojder, cancer eller andra hemskheter än en vanlig depression. Förstå mig inte fel, cancer är fruktansvärt och hemorrojder ska man inte behöva skämmas över MEN det ska man verkligen inte behöva göra över en depression heller.

Var med du med och sprid detta, det finns ALLT för mycket okunskap och är allt för tabu belagt område. Skärpning!

Vi är alla likvärdiga och ska alla få rätt hjälp!
Cancer och psykisk ohälsa är bägge två dödligt.
Fruktansvärt.


Ta hand om varandra och ge varandra stöd och kärlek
💖Instagramma du med -

FÅ ETT AVSLUT PÅ TABUN OCH ALL OKUNNIGHET KRING PSYKISK OHÄLSA
👊🏼
Var med du med genom att ladda upp en bild, berätta om vad du har för del av psykisk ohälsa och vad du fått för hjälp. Avsluta med -
Vad tänker ni politiker göra åt detta? 🗣
& #Jagochmittpsyke

Jag har fått diagnos efter många år av att hela mitt liv varit en väldigt upp och ner människa, hamnat djupt ner i så många depressioner att jag inte kan minnas dem alla. Både jag & min mor har kämpat för att bli hörda för att få rätt hjälp men har nekats pga massvis av dumma ursäkter. Det vanligaste var ’hon är i tonåren’ ’hormoner’ ’kraftig pms’ ’prova andra p-piller’ ’för ung’ ’vilsen’ ’men du orkar ändå komma hit’ ’sjukskriver dig 1 vecka’ .. listan kan göras lång. NU som 24 år gammal har jag äntligen fått en diagnos eller ett par. Hur glas klar denna diagnos ändå var för mig har jag inte fått hjälp, ibland har läkare/psykiatriker till och med verkat neka mig pga min kunnighet inom ämnet. Helt sinnessjukt!
Jag är absolut inte ensam och har hört om x antal nära eller bekanta som råkat ut för såna sju jäkla idioter och detta när dom mår SKIT. Så skit att dom inte ser ljuset i tunneln på många mils håll och så kommer en idiot och slänger dörren i ansiktet på en eller kyliga hastiga korta kommentarer och thats it.
SÅ SKA DET INTE VARA!!!!!
-
Så vad skall ni politiker börja göra åt detta??? 😶
-
#psykiskohälsa #jagochmittpsyke #nusnackarvi #teamwork #bryttabun #psykologi #psyk #nouwblogg #nouw #nouwblogger #kollabloggenvetja #spridkärlek #spes #aldrigensam #suicidezeroMitt instagram konto - melinalinnnea

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Håller med dig om att det måste växa kunskap kring psykisk ohälsa och att det måste göras något åt det <3 Du är stark!
nouw.com/ineees
Melinalinnea
Melinalinnea,
ja precis, man kan inte dra alla diagnoser över en kamm som jag upplever det görs mycket idag! åh men gud tack snälla fina du, gud vad du värmde mig rakt in i hjärtat!! ❤️❤️ TA HAND OM DIG! kram!
nouw.com/melinalinnea
Melinalinnea
Melinalinnea,
eller hur!! det borde vara ett wake up call om något!! åh tack själv 💖 tillsammans kan vi göra oss hörda!!
nouw.com/melinalinnea

Mitt instagram @melinalinnnea