Nu har jag börjat blogga för devote så numera hittar ni mig på melinagustafsson.devote.se!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är okej att känna! Kan folk bara förstå det. Det är minst lika okej som att säga att man har ont i knät eller vad som helst. Man är inte svag för att man berättar hur man känner. Man är modig. Man berättar inte saker för att få uppmärksamhet, man berättar saker för att det ska bli bättre. När ska folk förstå det här? Sluta döma? Blir så trött på samhället. Det är okej att må dåligt, att inte alltid vara på topp. Vi är människor, vi känner, varför skulle det inte vara okej att prata om sina problem? Varför ska det vara mer accepterat att prata om yttre smärta än inre? Folk mår dåligt, låt dom prata ut. Man kan inte stänga in sig själv och vägra prata om problemen. Ingenting blir bättre utav det. Så för i helvete, känn. Känn efter. Tala ut. Gråt. Vem fan bryr sig? Det är okej att inte alltid vara okej, förstår ni det allihopa?

Likes

Comments

Jag...bär på en hemlighet som jag mår dåligt av att dölja men samtidigt inte vågar berätta för någon.
Jag..är jätte mörkrädd.
Jag..längtar till att flytta hemifrån och få inreda precis som jag vill
Jag..längtar så otroligt mycket till sommaren, längtar till att kunna gå barbent, sena kvällar med nära vänner och solblekt hår.

Likes

Comments

Har en riktigt hektiskt vecka framför mig.. Har nationella imorgon i 3 timmar efter det har jag ett prov i hemkunskap, på tisdag har jag matteprov (som jag förövrigt är väldigt nervös inför eftersom de i stort sett är betygsavgörande) efter det har jag förhör i so, på onsdag har jag läxa i engelska och på torsdag har jag nationella igen..
Det är den stressigaste veckan under hela högstadiet måste jag säga men det är bara att bita ihop och kämpa kämpa kämpa, jag SKA klara det här!
Jag hoppas ni förstår varför bloggen kommer få lida denna vecka och det är jätte tråkigt, har även bara pluggat denna helg därför har jag inte uppdaterat men jag ska försöka fixa tidsinställda inlägg så bloggen inte står tom!

Likes

Comments

Den senaste tiden har jag fått ganska många mejl av tjejer som har fallit och blivit riktigt sårade av så kallade "bad boys" som jag kallar det, därför tänkte jag skriver ett inlägg om de istället för att skriva samma saker i varje mejl.
Den vanligaste frågan har varit- "borde jag förlåta honom efter att han sårat mig?" Eller " hur ska jag komma över han?"
En av de värsta sakerna som finns är att bli sårad. Jag har själv blivit sårad väldigt många gånger. Men det gör inte mindre ont för att man har blivit det tusen gånger tidigare. Man sitter där antingen utbrast i gråt eller med gråten i halsen för att man inte vill visa sig svag, man vill inte visa att personen som sårat dig har rivit upp dig. Det spelar ingen roll hur många vänner man har som tröstar än, eller hur långt tid de tar, man bär de alltid med sig, det kanske känns mindre men de kommer alltid finnas djupt där inne, de är något du alltid kommer ha i åtanke när du börjar prata med någon ny. Eller om du är svag för den som sårat dig, och han ber dig om en ny chans, så överväger du faktiskt att ge personen en ny chans. Men är det värt de?
Jag vet att det är svårt att sova på natten. Jag vet att det är omöjligt att sluta tänka på honom. Jag förstår dig till 100% om du ligger vaken hela natten, förvirrad, besviken, bedragen och förstörd. Det är okej att ligga där med tårarna som gör din kudde genom blöt. Det är okej att hata honom. Och hur många gånger du än har hört de förut kommer jag säga det igen. Du förtjänar bättre. Du förtjänar bättre än dessa knivhugg i magen. Du kan vara lycklig utan honom, det vet du. Man måste våga ta steget till att bryta med det som tynger ner dig, de tar tid & styrka. Och visst är det svårt, hjärtat? Men stå ALLTID på dig och var stark. För du klarar dig du kommer bli bra.

Likes

Comments

Idag gick jag upp klockan 6 för att dra mig ut på en springrunda, och guud vad skönt det var och riktigt fint ute, var tvungen att stanna ett par gånger och beundra den fina utsikten.
Skoldagen gick väldigt fort vilket var skönt efter skolan drog jag och Mårten hem till honom och fixa inför grillpremiären vi hade ikväll, bjöd över några vänner och hade det riktigt mysigt! Nu ska vi dra oss ut för att spela lite fotboll! Kääärlek till detta väder.
Vi bloggas imorgon.
Bjuder på kassa iPhone bilder :))
Fick tyvärr inte en bild på alla..Likes

Comments

Q-Hej Melina! Jag har läst din blogg nu ett tag och älskar den!! jag ser verkligen upp till dig, därför tänkte jag fråga om du kunde svara på denna fråga.. De är så att jag håller på med en kille, men nu när de börjar bli seriöst så backar han, han har börja blivit jätte dryg, kallar mig ganska taskiga saker. Jag tror att han leker med mig och mina känslor, eller jag vet att han gör de..Han frågar inte ens längre hur jag mår.. Umgås hellre med sina vänner än med mig osv. Han har blivit en badboy. han har blivit riktigt elak mot mig :( vad ska jag göra?

A-Åh vad roligt att du tycker om min blogg! Du gillar alltså en bad boy? Han som leker att han inte bryr sig om dig. Vilket gör du försöker hårdare för att få honom att gilla dig. Han som inte svarar på dina sms förens de är för sent, vilket gör att du väntar och saknar honom mer. Han som håller sig långt borta från dig, Vilket gör att du försöker hårdare för att få hans uppmärksamhet. Han som gör att du faller för honom men inte är redo att ta emot dig vilket gör att du fastnar där och inte kan gå vidare för att du bryr dig för mycket. Har du någonsin hört att du förtjänar bättre än så? De har du förmodligen. Och vet du vad? De är på tiden att du inser det. Om en kille verklige gillar dig så kommer han möta dig halvvägs, så enkelt är det. Nöj dig inte med en bad boy när han inte ens kan inse att han inte förtjänar dig. Du förtjänar en sån mycket bättre människa!

Likes

Comments

Nu sitter jag på näst sista lektion, den här måndagen har varit såå lugn och lärorik.
Börja med en dunderfrukost, vattnas i munnen nu när jag ser på bilderna.
När jag kom till skolan fick jag veta att vi skulle ha föreläsning med Daniel Paris, han var sååå duktig, sa så mycket kloka ord, riktigt lärorik föreläsning!
Efter skolan ska jag hem och plugga jättemycket så jag kan ta det lugnt resten av veckan, sen får vi se om jag orkar hitta på något annat.
Vi bloggas senare!Likes

Comments

Hade en såå bra dag igår så vart ingen bloggning! Tänkte dra lite snabbt bara vad jag gjorde igår och vad jag ska göra idag!
Igår vaknade jag vid 10, gick upp och gjorde brunch och sen tog jag en rejäl långpromenad, gick runt i ungefär 2 timmar, efter de träffa jag Mårten och vi satt ute och prata och sola och vi fick världens bästa idé(!) Vi drog ihop ett gäng och åkte longboard,från klockan 5 till ett på natten, guud vad roligt det var!
Vid elva-tolv drog vi ut till ett badställe vi brukar vara på under sommaren, där satte vi oss på bryggan och bara njöt. Jag hade dock turen att stuka foten men de hindra inte mig från att fortsätta åka!
Hittills har jag bara legat och degat framför pll, vaknade vid 10?! Haha iallafall så tänkte jag ta tag i lite plugg nu och sen kanske ut och åka igen? Ska prata med Mårten så får vi se om någon av oss orkar, har sån träningsvärk OCH stukad fot så kanske ska ta de lugnt...? Aja vi får se vad som händer, tror dock inte de blir något mer uppdateringen idag.

Likes

Comments

Herregud vad veckorna går fort nu, om mindre en två månader lämnar jag grundskolan (!) två månader??? De är helt gaalet.
Iallafall så är de fredag idag, sluta skolan vid 2 och då gick jag hem och åt, plugga lite och måla naglarna, nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra...kanske gå ner en sväng på stan och köpa något gott.
Och vet ni? Jag har sökt jobb!
Lämna in ansökan idag så håll tummarna för mig!
Nej men nu ska jag dra mig ner mot stan så bloggas vi senare😘

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw