Även denna dagen tillbringade jag på Hanatorp med Tova. Vi slutade strax efter klockan ett och därefter drog vi direkt till sjön för att sola och även bada. Nu sitter jag här hemma och ska försöka plugga lite på juridiken som vi har prov på imorgon...
Men men det är väl bara att hålla ut eftersom det inte är många dagar kvar tills vi går på sommarlov<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har det varit jättefint väder vilket resulterade i ett dopp, första för detta året! Tillbringade min eftermiddag vid sjön med dessa två <33

Likes

Comments

Igår var det White theme party som jag nämnt tidigare. Dagen började med match på IP och efter det hade jag bråttom eftersom jag skulle fixa iordning mig innan jag skulle till Anna där vi tjejer bara myste,snacka och skratta innan vi gick vidare runt 9 tiden. Vi stannade till halv 2 ungefär och sedan begav vi oss hemåt igen.
Hoppas ni har haft en rolig helg,puss.

Likes

Comments

Kom nyss hem och det känns jätteskönt eftersom vi idag har gjort matte nationella och att det snart är över är en väldigt skön lättnad. Jag hoppas på det bästa så får vi se vad det resulterar i.
Nu har jag iallafall öppnat paketet från Nelly där jag beställt ett par skor som ska användas under lördagen. Det är Wihte theme party som gäller och jag hoppas på en riktigt rolig kväll toppat med fint väder!!

Likes

Comments

Kom nyss hem efter en promenad med pappa i det fina vädret. Vi gick ner mot fästningen och sedan satt vi en stund vid kallbadhuset innan vi gick och tog en glass.

Likes

Comments

Idag har jag varit hemma ifrån skolan pga att vi bara hade två lektioner och mådde verkligen inte bra igår så ville sova ut idag. Men tiden har ändå gått till att lägga lite energi på skolarbete eftersom jag nu insett att vi har rätt mycket som ska lämnas in nu under denna och nästa vecka. Men snart är det helg igen?!?! Alltså veckorna bara susar förbi,vart tar dom vägen? Men det är väl ingen som klagar på ledighet. Känns bara som att vi är lediga hela tiden eftersom vi knappt har några lektioner.
Nu måste jag återgå till plugget Puss&Kram.

Likes

Comments

Ja nu är det måndag igen och ny skolvecka, dock har vi inte några jättejobbigt veckor framför oss direkt. Idag börjar jag halv 2 och imorgon har jag nationella kl 11 som pågår en kvart typ och sen är jag ledig.
Men nu var det ett tag sen jag skrev något här och det har hunnit vara helg däremellan. Jag har iallafall haft en rolig helg. I fredags var jag inne i Borås en snabbis efter skolan med Wilma och Tova för att hitta något inför kvällen vilket jag faktiskt gjorde. Efter det var det bara att ta tåget till Kinna och göra sig iordning innan vi skulle iväg igen. I lördags låg jag enbart i min säng och orkade inte röra en fena,kände att jag behövde sova lite eftersom jag skulle spela match på söndag, alltså igår. Vi ställdes mot Värnamo på Örby IP och vi tog 3 poäng med en vinst 5-0!!
Nu måste jag gå upp och fixa mig,puss.

Likes

Comments

Likes

Comments

Som jag skrev igår så visste jag ej om jag skulle ta mig till skolan idag eller inte.. Men när jag vakna imorse och såg att klockan stod på 12.40 tänkte jag "nej jag vill inte". Och så blev det. Så just nu ligger jag i solen och bara njuter, för runt fyra-fem tiden tar jag tåget till Kinna då jag har fotbollsträning.

Likes

Comments

Igår hade vi våran 17 årsfest hos Wilma i Espevik som vi har planerat sen långt tillbaka och det blev väldigt lyckat, bara vädret gjorde hela grejen 1000 gånger bättre. Det var verkligen topp väder,och dom flesta tog sig även ett dopp i poolen framemot kvällen. Inte mycket sömn dock men vad gör det liksom?
Men just nu känner jag mig väldigt trött och tänker sova alldeles strax. Vill även meddela att jag börjar 14.55 imorgon och har enbart en lektion vilket är matte... Så vi får väl se om jag går på den eller om jag faktiskt skippar den lektionen. Men mer om det vet jag imorgon.
Godnatt <3

Likes

Comments