Hej!

Jag har just skrivit på: Angelika Luxander för en vit jul

Det skulle betyda mycket för mig om du också vill skriva upp dig på att fira en vit jul i år. Förra året var det över 30 000 som skrev på för kampanjen Vit jul. Varje namn vi kan få ihop innebär att det finns ännu en vuxen som firar en jul med alkoholfritt. Det innebär att fler barn inte behöver känna oro under julhelgen.

Är du med mig på det här?

http://min.vitjul.se/petitions/angelika-luxander-for-en-vit-jul-2

Efter att du skrivit på så får du gärna sprida vidare den här kampanjen så vi blir fler som tar ställning för en Vit jul.

Tack så mycket!

💖

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snart dags att dra sig mot jobbet: :) efter ska jag träffa en kär vän, äntligen :D ! Sen blir det massa mys med mannen min! ominomnom.

Nej men hoppas alla får en super härlig start på dagen !

ciao! 💖

Likes

Comments

​Jag vaknar med samma tanke varje dag, att jag är lycklig. Att jag är tacksam för det jag har och att jag inte vill att det ska vara på något annat vis, Jo kanske lite mindre av människor som inte vet när man släppa saker. Sådana som snor lite av en energi. Fast det gör faktiskt inget egentligen. För när dem i stunden bara går en på nerverna så tänker jag på dem jag har, dem som jag mår bra utav och dem jag kämpar för. Så tack för påminnelsen ;)

Där jag är idag, där vill jag vara. Jag kan bara göra saker bättre än vad dem redan är, allt kan bara bli bättre och jag är lycklig i det som är nu.  Nu kanske du som läser tycker detta är kanske ett inlägg för att boosta mig själv, men nix. jag vill boosta dig som läser detta. Du kan också vara lycklig, bara du vill. Somliga kanske har längre väg att gå men jag tror faktiskt att om man inte ger upp men släpper det som varit först och främst. Så ge inte upp, jag gjorde inte det och jag är lycklig. Jag hoppas du som läser, om du inte är lycklig, jag håller tummar och tår att du kommer bli det <3

Likes

Comments

​Jag kan inte med folk som inte kan lyssna, nu kanske jag verkar dryg men jag är ärlig. Efter man försökt förklara 5 gånger och personen  fortfarande fuckar ur och t.o.m börjar kalla mig en dplig människa och andra elaka saker, då får jag nog. Ingen ska behöva stå ut med sådant. Sen kanske man borde gett upp från början kanske? Fast jag är inte sån, jag vill förklara så inte det jag menar blir fel eller misstolkas. Men jag har insett att med vissa så går det inte, dem vill helt enkelt inte inse vad man menar för det just inte passar personen. Orden är inte dem som vill höras eller meningarna vill inte bli lästa så då är det lättare att mala på och vara elak istället, för det är ju så enormt mycket bättre, tummen upp där xD

Förlåt om jag skriver ett enormt drygt blogginlägg, när jag borde skriva om tex vilken underbar vecka jag haft med min finaste <3 Och det har jag haft, helt underbar vecka har det varit! Bara tagit det lugnt, glidit runt, sena kvällar med skratt och glädjetårar ;) *fniss* och mycket romantik har det varit. Långa kyssar och sena nätter ^^ Haha. Nej men uhum.

Nu har vardagen börjat igen och jag har jobbat idag och kommer dock inte göra det imorgon men sen onsdag och torsdag, eventuellt fredag och lördag. På söndag så ska det spelas bingolotto med mannen.

Men idag har varit en bra dag. Va lite segt i början av arbetspasset men sen kom jag igång och sen slöt jag tidigt så då hämtade jag lille wille, tog en kaffe med min kära Emelie. Williams pappa hämtade honom här och sen dess har jag försökt att ta det lugnt, men en stund blev de kaos i huvudet och jag som redan innan hade huvudvärk, suck. Men nu lyssnar jag på lite Håkan Hellström och bara tar det lugnt, är trött som attans så sja nog snart dra igång en film att somna till :)

Likes

Comments

Dagen började med att jag och William sov till rätt sent inpå förmiddagen. Sen åt vi go frukost och så kom finaste Rasmus och Charlie. Barnen lekte och vi vuxna passade på att pussas och ta en kopp kaffe. Sen drog vi till lekplatsen i ca 2 timmar. Dagen avslutades med glass och en tripp ner till hamnen.

Imorgon så ska William till sin pappa men innan ska vi hem till vewe och sen hennes nya lägenhet 💖 och efter jag lämnat willism så ska jag umgås lite med Charlie innan han ska lämnas till sin mamma :) 💖

Jag och Rasmus ska sen hämta en soffa, tvbänk och ett vardagsrumsbord. Men resten av Fredagen kommer bestå av mys mys mys ! middag ute ska de bli också 💖 Fuck vad jag längtar!

Jag kan säga att vara särbo funkar för oss, jätte bra faktiskt. Sen att vi inte ses supermega ofta får en att uppskatta varandra mer, man saknar och längtar. Sen när vi ses, Wow ni ska veta! kärleken är total och man får röra och bara va med varandra. Det är underbart 💖✌👌

Nej nu ska jag sova!

btw, när man har träningsvärk och man nyser...fy fan vad vidrig känsla!

Likes

Comments

Ligger här och funderar på absolut inget speciellt. Bara typ på..hur ens liv kunde vbli så enormt bra. Jag är så oerhört tacksam för det jag har.

Jag har en underbar kille, bio son och bonus son som jag älskar obeskrivligt mycket.

Jag har fått jobb och ja, allt bara är så oerhört underbart bra! jag har underbara vänner som jag älskar också såklart.

aj fan detta blev värsta mesiga blogg inlägget.

Men vill ni veta en annan sak? Jag älskar mig själv förbannat jävla mycket. Min personlighet, min kropp och ja, allt med mig. Om jag tränar så är det inte för någon annans skull, om jag går osminkad med säckiga kläder på stan så betyder det att jag skiter totalt i om du tycker jag ser ut som en luffare.

Absolut så tycker jag om att snygga till mig. Men jag kan stå helt naken framför spegeln och blinka och säga till mig själv "nej men tjena snygging ;)".

Idag tog jag en helkroppsbild (naken såklart) och skickade till min kille, jag blev as nöjd med bilden och jag tyckte jag själv var as het. Jag skiter i om jag har kurvor eller om jag hade varit pinn smal. Jag är vacker vilket som. Jag skickade bilden till honom för att jävlas lite ;) blir så när man är särbo seddu. 

Alla människor är vackra på utsidan, jag tycker INGEN är fulare än mig eller ser bättre ut än mig. För jag är nöjd med mig själv och jag skiter i vad andra tycker.

Men det har inte alltid varit så men så är det idag och jag mår bättre än någonsin!

Ni alla är vackra! Glöm fan inte det!

Likes

Comments

Haft en bra dag, solen har varit framme och det har varit härligt varmt. Hämtade William på dagis och så gick vi till lekplatsen en stund. Så härligt att ha honom hemma. Min älskade unge 💖

Det enda negativa är att bina och humlorna älskar min balkong. är livrädd för dem, dumma dom! Men får visa mig modig när William är hemma ✌👌

Nu ligger jag i sängen bredvid en sovandes William och jag ska snart också sova. En ny dag imorgon 💖✌👌

Likes

Comments

Dags att knocka kudden nu. Varit så otroligt trött hela dagen och jag vet verkligen inte varför, jag sov bra i nättras och allt. Misstänker att allergitabletterna är boven.

Kvällen har i alla fall varit helt okej. Lagat mat ensam, ätit ensam och lägger mig och sover ensam. Men vi ni vad? Det är helt okej för mig. Jag trivs precis som det är. Nu kanske de låter som att jag försöker övertyga mig själv.  Men så är inte fallet. Jag tycker om att vara ensam, längta och sakna sällskap. Absolut kan jag få lite långtråkigt, men de ska man väll också känna ibland ;)

Och imorgon kommer Caroline btw. För henne saknar jag super mycket ✌

Sov gott alla! 💖

Likes

Comments

William blev hämtad av hans pappa idag, ser han inte fören onsdag. På ett sätt så är det skönt, roligt såklart att han är med sin pappa. Men jag saknar honom.

Så ikväll så ska jag möblera om i hans rum så han får en överraskning när han kommer hem. Ska också gå igenom hans leksaker.

Hoppas alla har en härlig måndag :) 💖

Likes

Comments

Tog mig en kopp kaffe på balkongen och lyssnade på musik. Härligt med egen tid, det är viktigt som tusan! Inte så att jag inte uppskattar sälskap av en vän, men jag värdesätter egen tid enormt mycket. Det är inte att jag kopplar av extra mycket, jag mest bara är. Jag tänker inte massa eller nått, jag bara är ✌. Det är viktigt 💖

Nu ligger jag i badet och nu kopplar jag faktiskt av. Lyssnar på musik, surfar runt och njuter. Sen blir det nog en film att somna till.

Likes

Comments