Hvorfor er popularitet blevet så stor en del af vores liv? Hvorfor gælder det om hvem der har flest følger og likes på Instagram og hvor mange likes man kan komme op på, på sit nye profilbillede på Facebook?

Jeg kan godt se at man kan blære sig med at man har 25.000 følgere på Instagram, men det er hvorfor blære sig med det. Det er mennesker der ikke kender dig, der ikke ved hvem du er og hvordan du er.

Der er ikke noget galt med at havde f.eks. 20 venner på snap. Der er ikke nogen grund til at være venner med 500 personer, hvor at du alligevel kun kender 20 af dem. Mens de 480 andre bare er bekendte eller folk du ikke engang aner hvem er. Seriøst hvad er meningen?

Hvorfor har 100 falske venner i stedet for at ha´5 ægte, der støtter dig i hvem du er og hvad du laver. Men en ægte ven er ikke en der for dig til at gøre ting som du ikke har lyst til og kommer til at fortryde det bagefter. En ægte ven behøver som sådan ikke at vide alt om dig, jeg tænker at de bare skal kunne få den bedste person frem i dig. Det er også vigtigt at de ikke laver om på hvem du er.

Jeg har selv haft venner, der aldrig fik noget godt frem i mig. Det gjorde så også at jeg ikke kunne få så mange venner. Jeg lyttede til de forkerte personer og var sammen med de forkerte mennesker. I dag har jeg fundet ud af hvem der er godt for mig at være sammen med og fortyder at jeg ikke indså at mine gamle venner var dårlige for mig før. Der er også mennesker jeg fra da jeg var yngre jeg savner og gerne vil have tilbage, men nogen gange er løbet kørt og det er for sent. Men så har du heldigvis et helt liv foran dig endnu til at finde flere ægte venner. Man skal også bare huske at du vil blive ved med at løbe in i mennesker der er falske overfor dig, men dem må man bare sortere ud hen ad vejen. Det er faktisk meget vigtigt bare at huske at gøre det ellers er jeg sikker på at du en dag kommer til at fortryde det.

Popularitet kan være mange ting, det kan være popularitet på nettet, det kan også bare være i sin vennekreds. I din vennekreds har du altid være populær, du er noget, ellers ville du jo ikke være i den. Der vil altid være noget der gør dig speciel. Det kan godt være du ikke selv ved det endnu, men dine venner har fundet det. Du vil også selv opdage det på et tidspunkt, det lover jeg, bare giv det tid.

MEN!

Jeg synes tit hvis man tænker på at være populær, tænker vi tit på at have mange venner osv. men hvis du går ind på synonymbogen.com og slår populær op, står der:

Populær

Eksempel på anvendelse

Populær betyder omtrent det samme som Afholdt. Se alle synonymer nedenfor.

Synonymer afholdt, efterstræbt, elsket, fejret, feteret, folkekær, kærkommen, ombejlet, omsværmet, skattet, tilbedt, velanskrevet, vellidt, velset, yndet.

Det vil sige at det ikke har noget med antal mennesker at gøre, hvor populær du er. Det kommer an på hvor meget et menneske elsker dig eller holder af dig. Men hvis det er du stadig tænker at du er populær nok fordi du ikke har 500 venner på facebook så husk, at det er ikke alle folk de kender og holder af. Det kan være folk de har mødt én gang til en fest og aldrig kommer til at snakke med dem igen, eller bare en person de på ingen måde kender man bare har ansøgt for at de ligner man har mange venner.

Du er bedre en du selv tror, så elsk dig selv! <3

Likes

Comments

Her ser vi to beauty YouTuber, Julia Sofia Aastrup og Carla Mickelborg. Meget af deres formål med deres kanaler, er at man skal lærer at elske sig selv. Skønhed kommer inde fra og det ydre er underordnet. Julia har udgivet en bog der hedder "smuk indeni smuk uden på". Den handler nemlig meget om det med at man skal elske sig selv og hendes kamp med selvtilliden. Carla snakker meget om hvordan hun har lært at elske sig selv og ikke hele tiden tænke på hendes vægt. Der er en bestemt sætning hun siger i alle hendes videoer "jeg elsker mig selv og gir slip i behovet for at sammenligne mig med andre".

Der er også Astrid Olsen hun er også en beauty YouTuber. Hendes videoer er meget professionelle lavet, men hun har ikke noget imod at vise sig selv uden makeup i hendes videoer. Astid har også en offentlig snap, hvor man ser mere ind i hendes hverdag som ikke er opsat. Hendes snap er meget kendt for at hun er åbent om hvad hun laver, hun opdatere både i dobbelthage vinkel, uden makeup og mens hun sidder og skider.

Hun har også et budskab der er "makeup er ikke en maske, det er en hobby".

Astrid har også lavet men bog der hedder "Astrid Olsen tro på dig selv og din stil".

Jeg kan kun give dem ret i deres budskaber, jeg er 100% enig med dem. Jeg har selv brugt makeup som en maske engang, men har lært at respektere hvordan jeg ser ud. Jeg elsker stadig makeup lige så højt som jeg gjorde, hvis ikke mere. Før i tiden kunne jeg ikke gå ud af en dør uden noget som helst makeup på, især ikke uden foundation og concealer. Men nu tager jeg kun makeup på når jeg vil og har tid. Det er jeg også glad for jeg bekymret mig ikke længere om hvad folk tænker om mig. Hvis jeg en dag har lyst tid at have en hel masse makeup på så gør jeg det og hvis jeg dagen efter ikke føler for at lægge makeup, så lader jeg vær. Men jeg ved at noget af det der også gør en usikker på om man vil lade vær med at tage makeup på f.eks. i skolen, er at der kan risikere at der er nogen spader der vil kommentere på det. Hvis der kommer det så skal man bare tænke, "jeg er god nok, fuck hvad andre tænker om mit udseende, jeg elsker mig selv som den jeg er og det skal ingen lave om på". Jeg synes også det er vigtigt at man lære at elske sin krop som den er naturligt. Man kan sagtens lave om på den, men man kan ikke komme til at elske den 100% da du vil blive ved med at sætte større krav til dig selv og dine handlinger. I nogen forhold er det en god ting, men det med at elske sig selv er det en mindre god ting, da det bare bliver svære og svære at elske sig selv. I min mening er indre det der tæller, det ydre er som sagt lige gyldigt. Man skal nok kunne finde nogen venner og en kæreste lige meget hvordan du ser ud.

Husk du er bedre end du tror så elsk dig selv for den du er <3

Melina

Likes

Comments