fyfasen var kul det var!!!... visst var det snygga hårnät man fick.. haha

ikväll ska vi gå ut, och mina kompisar från Nyköping som egentligen bor i Puerto Rico kommer hit och har med 2 till från Nyköping.. det blir jättekul!

kram från eran Melina

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

haft ett riktigt dåligt dygn faktiskt.. trots att jag igår sålde bäst hann de hända mycket.. jag själv är inte drabbad så mycket men folk i min närhet blev..

skaffade även ett spanskt nummer idag.. efter mycket om och men.. och blev lurad på 35 euro... menmen nu har jag ett nummer man kan nå mig på iallafall haha..

en ganska tråkig uppdatering men så kan det vara i livet ibland!

massa kramar till er, från er Melina

Likes

Comments

igår ringde min kusin och moster mig på videosamtal och berättade att det kommer hit och hälsar på mig!! sååå lycklig!! ska bli så kul att få visa dem och min morbror hur jag bor.. så de kommer i början av januari, längtar redan hihi!
men mycket kul ska ju hinnas med innan det.. jul och nyår bland annat... ooooooch....
GOKART I HELGEN!! sååå glad!! sålde bäst på kontoret idag igen och tog veckomålet så nu får jag följa med på gokarten.. trots att jag hade ytterligare 3 dagar på mig att klara det.. sån sjukt skön känsla!!

bilden är från imorse när jag solade lite innan jobbet och den andra är på min kära kusin och mig.. som kommer och hälsar på mig!

men nu ska jag faktiskt sova...

kram och godnatt från er Melina

Likes

Comments

ja jobbet fortsätter att gå bra så att säga.. att jag sålde bäst av 30 säljare trots att det jag bara är inne på min 3dje jobb vecka, helt sjukt! blir så glad över att det går bra! får massa beröm av min chef så det är jätteroligt!
hoppas jag klarar veckomålet för då blir det Gokart på Eurpoas längsta bana i helgen!! så det vill jag inte missa! så heja på mig nu, hihi

i söndags natt blev en av min sambo magsjuk.. och idag gick den andra hem från jobbet så jag försöker hålla mig lite undan för att inte bli sjuk!

idag pratade jag med min kära moster en stund i telefonen.. så skönt att få höra hennes röst!❤

vi hörs när vi hörs
kram från eran Melina

Likes

Comments

i tisdags 15/11-16 gjorde jag mitt första sälj! första säljet brukar komma efter 2-4 veckor och mitt kom på min 2:a rikitiga arbetsdag efter utbildningsveckan. så jag fick extremt mycket beröm av chef och kollegor! dagen efter det drog jag iväg 3 st, var att de va ett sälj som var en "dubbel" vilket innebär att jag sålde till lägenheten och hans sommarstuga. Det har folk som jobbat här flera månader ALDRIG gjort.
så då fick jag ännu mer beröm hehe :), så även på torsdagen och på fredagen gick jag in och jobbade extra och fick iväg 4 avtal, vilket resulterade i en 11 avtal! vilket är extremt bra tydligen och även nytt rekord!

denna vecka startade lite segare med 3 avtal på 2 dagar men idag fick jag iväg 4 avtal och 3 avtal inom 1,5 timme. så blev bjuden på restaurang av min chef!

detta blev ju mest om jobbet men lovar att uppdatera mer härifrån, och inte bara om jobbet.. men det blir ju vardag här med men en mycket varmare, gladare och härligare vardag än Sverige!

vi hörs när vi hörs, kram från er Melina

Likes

Comments

i helgen har det varit lite fest! Jag har förfestat hemma med mina sambos och en tjej som heter Alva, var med i fredags också! Sedan har vi gått ut på olika klubbställen och träffat de andra kollegorna från jobbet! Här kommer lite bilder från partandet!

kram från eran Melina

Likes

Comments

i tisdags 8/11 slog vi försäljningsrekord så då var vi iväg och bowlade hela kontoret, det är jättekul och bra att vi hittar på saker ihop! så kommer man in i gruppen ännu lättare!

igår, fredag 11/11, efter jobbet kör jobbet fritidsaktiviteter, paddel och fotboll.. som alla andra fredagar. jag valde fotbollen och de gjorde alla andra killarna också.. så de var jag och killarna haha.. men det var super kul!!

kram från eran Melina

Likes

Comments

Hej på er!!
Idag är det torsdag 10/11-16, och hur varmt och soligt som helst!!

Jobbet och utbildningen rullar på men de är vääldigt svårt, men skrev ett kunskapsprov igår och det fick jag MVG på trots att vi inte gått igenom allt ännu.. de va ett prov med ca 60 frågor ang mitt arbete och mina tjänster jag säljer!

Har kommit in i gruppen huur bra som helst, så de känns jätteskönt!
Igår flyttade jag in hos 2 kollegor, 2 ur gulliga tjejer från Karlskrona.
De hade ett ledigt rum så det passade hur bra som helst! Lägenheten ligger jättecentralt och det tar bara 15 min att gå till jobbet så de är perfekt!
Lägenheten ligger i Playa del Ingles och jobbet i San Fernando!

Bilderna är från utsikten från balkongen

kram från eran Melina

Likes

Comments

Vilket underbart land!! Landade 20.50 Spansk tid i fredags och då kom Therese och Jonathan och mötte mig på flygplatsen!
blev en lugn men sen kväll med prat och lite mat!
vaknade tidigt igår av strålande sol och vi tog oss runt på ön med bilen de hyrt. Först Playa del Ingles för bad och sol, sedan till Puerto de Mogàn för lunch.. och de är därifrån bilderna är! En pittoresk liten hamnby!

Är just nu på hostelet och de va väl den första riktigt stora prövningen för mig här att ta mig hit.. men de skriver jag kansk
e mer om i ett annat inlägg!

Imorgon, 7/11, måndag börjar jag min utbildning på mitt nya jobb!

Vi hörs när vi hörs, kram eran Melina

Likes

Comments


Den 4 november kommer jag, som du säkert redan vet flytta till Spanien, Gran Canaria.
​Jag skapade denna blogg för att min släkt och nära vänner ska kunna följa mig enkelt på nätet och få en liten inblick hur jag har det på mitt äventyr! Denna blogg kommer även fungera lite som en dagbok för mig!
Självklart kommer vi höras på telefon men tyckte detta var ett enkelt sätt att sprida information till alla mina vänner som jag kanske inte kommer ha daglig kontakt med, men även så jag kan ha denna att kolla tillbaka på. 
Som sagt som en dagbok fast i mediaform. 


Hoppas ni tycker detta var en bra idé! 


Vi hörs!
Kram från eran Melina

Likes

Comments