Mine 10 yndlings børnetøjs webshops!Det skal ikke være en hemmelighed at jeg har en svaghed for fint, lidt for dyrt men lækkert tøj til mine børn. Jeg elsker tøj og accessories til mig selv men tror faktisk det er lige før at jeg elsker det til børnene mere end til mig selv🤷🏽‍♀️ #mommylife 😂 jeg får engang imellem beskeder om hvor jeg køber børnenes tøj henne, og det er bare lidt forskelligt for det kommer an på om jeg går efter Gucci eller om jeg går efter müsli.
Jeg er en del gange blevet “mom shamet” fordi jeg kan finde på at købe Gucci, moncler, balenciaga mm til ungerne, men helt ærligt. Det er min pengepung, så hvis man får ondt i numsen over sådan noget, så lad mig dog bare være🤦🏽‍♀️ jeg har ikke røven fuld af penge, tvært i mod, jeg sparer sammen, sælger deres gamle tøj de ikke længere bruger eller kan passe, og sådan får jeg råd til de lidt mere eksklusive ting.

Mine yndlings mærker er dog faktisk müsli, zara og sådan da det holder godt og samtidig er rigtig blødt. NÅ, men nu til mine 10 yndlings shops✨

1. Bambinifashion
2. Luksusbaby
3. Kids world
4. Oekobyravn
Hos øko by Ravn får du 25% og fri fragt med koden: økobyravn25

5. Farfetch
6. Childsplay
7. Lirum Larum Leg (dog kun legetøj, interiør mm)
8. Molly og My
Med koden “blog” får du fri fragt hos mollyogmy de næste 2 dage.
9. Babyfryd
Hos babyfryd er der lige nu 30% på børnetøj
😍
10. Magasin børn

Tjek dem ud, mange af dem kender du nok i forvejen. ❤️ OG!! Som noget lidt ekstra så kan i få en lille rabat ved nogle af dem! Rabatkoden står ud for linket, hvis der er en!

God shopping! 😍

Melike


Synes godt om

Kommentarer