,-

Ligger i sängen och lyssnar på när Myran snarkar. Robin är i Tidaholm med Simon på "spontan" cruisingen, får väl se när dom ramlar in inatt 😆
Jag har sån jävla hosta och det gör seriöst ont när jag hostar.

När jag är själv såhär på natten så tänker jag en hel del på saker som sagts och gjorts och hur saker och ting är och hur det har varit.
Funderar på varför vissa saker blev på ett visst sätt och hur saker kan förändras, både bra och dåligt.

Jag tänker också mycket på framtiden. Hur allting kommer att bli. Att jag vet att jag inte riktigt kan planera något för att allting är som det är.
Stressen i att vilja göra något vettigt med sitt liv men känna och veta att man inte kan eller har orken. Iallafall inte just nu.
Jag fokuserar all min tid på Myran, busar med henne, gosar, tränar på lydnad och är ute och går minst en lång promenad varje dag och flera kortare promenader. Man kan väl säga att för mig och Myran blir det en lång promenad.
I några år nu (typ sen jag tog studenten) har jag ju knappt rört på mig. Jag har gått upp jävligt mycket i vikt och mått riktigt jävla skit dåligt över många olika saker.
Jag har nu lyckats gå ner 6 kg hittills. Tack vare att vi är ute och går så pass mycket. Hon har gett mig rutiner, vi går upp och ut samma tid varje morgon, hon äter samma tider varje dag. Hon sover fortfarande en hel del, och under tiden hon gör det har jag kunnat vila och det ger mig något slags lugn i kroppen att bara sitta/ligga och lyssna på när hon andas och snarkar.
Hon har seriöst hjälpt mig att må bättre. Tror inte ett skit på mina mediciner, mådde så fruktansvärt dåligt precis innan vi köpte Myran. Det är helt seriöst pga henne som jag mår bättre. Min lilla hjälte, lycka på fyra tassar 💓

Jag tror mycket kommer bli bättre inom snar framtid. Jag hoppas och håller tummarna för det iallafall. Nu får det liksom vara slut på krångel och idioter.
Jag har tröttnat på att bli skickad fram och tillbaka för att ingen vet vad dom ska göra. Hur dom ska göra. Men jag hoppas att det blir ändring på det snart.

Tänkte först försöka sova nu. Men blev pigg och vill nästan gå upp och plocka ur och lasta i diskmaskinen och typ, städa. Men det kan jag ju inte göra nu 😫 får ta det imorgon. Får försöka hitta någon ny serie att kika på eller nåt. Svårt att hitta någon bra bara.. Har dessutom kollat på typ 15 olika serier i år. I ÅR!!!! 😱
Herregud. Slöseri med tid. 😬

  • 97 visningar
  • Nära Värsås, Skövde S

Gillar

Kommentarer