Instagram: @meliehast

Stora nyheter!

Eftersom att jag inte har lagt ut något inlägg på ett tag så tänkte jag att jag avslöjar en stor nyhet som förlåt. Det är nämligen så att jag ska flytta! Jag och familjen ska flytta till Luleå den 15 februari 2017, låter som en bra bit tills dess med det är faktiskt bara lite mer än 2 månader bort.

Just nu bor vi ju i Boden och här har vi bott i princip hela mitt liv. Vi flyttade in i vårat hus då jag var runt 1 år och sen dess har vi aldrig flyttat. Eftersom att jag aldrig har flyttat på senare dagar så känns det extra kul och spännande! Visst känns det lite sorgligt att flytta från huset man alltid har bott i, allt har liksom hänt här. Dock känns det mest som en lättnad då jag har gått igenom en massa jobbiga saker här och det känns som att man kommer kunna lämna allt bakom sig och börja om på nytt. Tror verkligen att det kommer bli något positivt med att flytta från huset och till en ny stad.

Nu är ni väl nyfikna på vad vi har köpt?! Det är en fin och renoverad lägenhet med två våningar. Första våningen innehåller kök, badrum, inglasad balkong, 1 sovrum, 1 litet förvaringsrum och vardagsrum som har en trappa ner till andra våningen som är på källarplan. Andra våningen innehåller ett vardagsrum där trappan upp till första våningen finns och sen finns även ett sovrum med en liten WC (toalett). Och det är på andra våningen jag kommer bo. Inte dåligt att vara 15 år och ha en hel våning för sig själv!

Jag är så sjukt taggad på detta! Att flytta, inreda min våning helt själv och dessutom ta med er på allt. Det kommer bli så kul!! Förhoppningsvis kommer det även ske roliga saker inom ridningen när vi flyttar, men tyvärr kan jag inte avslöja något ännu!

Sneakpeak på en del av köket, så mysigt

Gillar

Kommentarer