Instagram: @meliehast

Älvsby Ryttarförening

Hallå! I helgen är det meeting i Älvsbyn så idag och imorgon ska jag förbereda allt så det bara är att lasta och åka på lördagmorgon.

Idag, torsdag, ska jag packa allt som är kvar. Har redan packat en del av det jag inte behövt denhär veckan men har en del kvar såsom sadel och träns. Ska även klippa Teo's man då den brukar bli bäst när man gör det någon dag innan tävlingen. Sen ska Teo trimmas på banan, bara checka honom inför helgen. Imorgon, fredag, ska allt packas in i transporten. Ska även smörja alla lädersaker (om jag orkar, hehe) innan det packas in. Teo får vila så han är pigg i helgen, däremot så ska han badas så han är ren och fin!

På lördag är det dags för tävlingsdag 1. Hoppar bara en LC (90 cm) då LD känns för enkelt och vi har en bit kvar till LB. 18 starter i klassen just nu (5 plac.) och jag startar i mitten ungefär. Målet är att sätta nollan i grunden iallafall, sen är det ett stort + om vi nollar omhoppningen också eller tom. får en placering. På söndag rider jag en till LC bara och även där är målet att nolla och komma till omhoppning. 15 starter just nu (4 plac.) och vi startar bland de sista, skönt!

Vet ej hur uppdateringen här kommer vara under helgen. Uppdaterar iallafall min häst-instagram (@cursedtakeo) med resultat osv. så ni får gå in och följa den! Ska även fota ekipage under helgen så ni som tävlar får hålla koll på min fotosida på Facebook (Melie's Fotosida)!

Från förra helgens tävling i Boden.

Gillar

Kommentarer