Instagram: @meliehast

10 days

Hallå på er, har ni haft en bra påsk? 😘

Idag är det endast 10 dagar kvar tills Teo kliver på transporten och åker upp mot Luleå!! Ni förstår nog inte hur mycket jag har längtat till att få räkna ner dagarna från 10. Har väntat så himla länge på detta men samtidigt känns det som att tiden har gått sjukt fort (vilket jag inte klagar på).

Han kliver iallafall på Grens på morgonen den 27 (torsdag) och kommer fram antingen fram samma dag på kvällen eller morgonen den 28 (fredag). Planen är att rida honom för första gången här uppe på fredagen, oavsett om om han kommer på torsdag eller fredag. Blir bara lite lugn skritt och jogging då. Tänkte även ta det ganska veckan ut innan vi börjar med ett ridschema på måndagen den 1 maj!

Eftersom att han kommer upp nästa vecka så ska vi börja förbereda denna veckan. Åka med grejer till stallet, hämta foder som vi beställt, hämta ut lite nya saker till honom och mig och lite sånt. Ska blir så kul att få göra iordning i stallet, älskar ju utrustning och att inreda så detta är rena drömmen för mig!!

Sen har jag ju en till rolig sak att berätta! Det är så att jag har anmält oss till våran första tävling!! Känns helt galet att vi är anmälda till en tävling när han inte ens är här ännu. Men tävlingen är den 26-27 maj vilket är nästan precis en månad efter han har kommit upp, så förhoppningsvis har vi ju lärt känna varann lite innan dess. Sen går det ju alltid att avanmäla om allt skulle kännas skit, men tror inte det kommer bli några problem! Tävlingen är iallafall i Jokkmokk och vi är anmälda till LD (Bed. A) på fredagen och LD+5 (Bed. A:1a) på lördagen. Vi får se om vi byter till avd. B på lördagen så det inte blir någon omhoppning även om vi nollar. Han är ju ändå rätt ung och tror inte att han gått en omhoppning förut. Men vi får se 😉 Kul ska det bli iallafall!

Teo's blivande box! Dock var den inte urstädad på bilden 😂

Gillar

Kommentarer