​Mycket har hänt sedan jag bloggade sist. Jag och mitt UF-företag Mondaykids har börjat för fullt att spela in avsnitt för våran podcast. Igår hade vi våran första gäst och vi har så roligt under inspelningarna. 

Det har varit snö och frost i sådär 1,5 dag. Nu är det plusgrader och regn igen. På söndag är det första advent och tiden denna terminen har gått alldeles för snabbt och snart är det jul och 2016. Idag är det fredag och det betyder flytt för mig där hemma. Så ska hem direkt efter skolan och hjälpa till med det. För övrigt så älskar jag att flytta då jag lätt tröttnar på saker lätt (gamla lägenheten).


Följ mig och mitt UF på facebook och instagram, på båda ställena heter vi Mondaykidsuf.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hemma från skolan av massa olika anledningar gör i alla fall att man orkar göra lite god mat. Till frukost idag blev det en smoothie. Älskar att göra smoothies och det så himla gott!

2 dagar kvar till våran välgörenhetskonsert, det ska bli så roligt. Sen är det äntligen höstlov, tror alla som går i skolan behöver det just nu. Själv har jag massa planerat, ska umgås med vänner, och äntligen(!) ta mig till frissan och färga håret, så spänd på det! Ska även gå på bio med mamma, kolla på nya glasögon och på halloweenfest. Och lite till. Ska bli skönt att ha lov och även få pyssla om sig själv lite med tanke på omständigheterna. Även skönt att få komma hem lite och lämna Tingsryd ett litet tag. 

Hoppas ni alla får en bra dag!

Likes

Comments

En runda, ensam, en höstdag det gör stor nytta. Sverige kan vara fantastiskt vacker. Tog med systemkameran och här är några oredigerade bilder.

Imorgon kommer bli en intensiv dag. Har genrep inför välgörenhetskonserten mellan klockan 09.00-17.00. Hoppas på att det kommer gå bra i alla fall.

Likes

Comments

​I lördags var det min moster Nathalies tur att fylla 20 år, och min mormors tur att fylla 60! Hade en jätterolig kväll med släkten. Supergod mat och allmänt så roligt.

Likes

Comments

Om ni känner mig vet ni att jag älskar att lyssna på podcast, och ovan här ser ni mina favoriter. Alex Schulman och Sigge Eklunds podcast är så rolig. Jag tycker dom är två extremt speciella individer (på ett bra sätt) och tycker deras podcast är så intressant. Hannah Widell och Amanda Schulmans podcast ligger en verkligen nära hjärtat. Det känns som att Hanna och Amanda FINNS i mitt liv. Jag älskar att när man själv mår dåligt, så kan man slå på ett avsnitt och där sitter dom och pratar om sina känslor, sin ångest och sina upplevelser kring kärlek och annat jobbigt man behöver gå igenom i livet. Jag som bara är 17 år är det skönt att lyssna på två mycketvetande kvinnor på över 30 som varit med om så mycket men även alltid förklarar att allt blir bra! Mycket skönt att lyssna på och så är de så härliga människor. Ett tips om ni vill lyssna på någon ny podd eller om ni aldrig lyssnat på podcast innan.

Likes

Comments

​Drog en liten stund på estetisk kommunikations lektionen för att öva lite till på vårat framträdande till FN-konserten nästa fredag. Det gick bra men nu ligger jag hemma igen. Lagade lite currygryta med kyckling, bambuskott och vattenkastanjer. Det blev helt okej, ska vila lite nu och sen ska jag nog bort och jobba på min och Caribes låt. Sen ikväll blir det att handla något gott för att sedan kolla lite skräckfilm med Caribe också. Mysig onsdag. Försöker ändå ta de lugnt och inte stressa för att inte förvärra min magkatarr, så töligt!!!

Likes

Comments

​Idag fick bli en dag hemma då jag har magkatarr. Sjukt trött på att behöva stanna hemma pågrund av det. Men kanske att jag tar mig till en lektion idag då det är inför en viktig välgörenhetskonsert nästa fredag och då måste jag vara med. Annars har jag tänt ljus och kollat på friends hela morgonen. Nu ska jag göra lite soppa för att sedan se om jag kan ta mig en stund till skolan.

Likes

Comments

​Nu när varit tillbaka i sverige i några dagar inser man att en vecka till utomlands hade varit så skönt. Verkligheten är tuff och på semestern får man komma iväg och bara N J U T A.

På bilden här var det en ljummen kväll, en varsin san francisco och havet. Helt underbart lugnande.

Likes

Comments

​Bestämde mig spontant att byta bloggportal. Så tar bort min gamla blogg och bloggar nu här istället! För er som inte vet vem jag är så är jag 17 år studerande på Academy of music and business. Mer info om mitt liv och vardag får ni av att följa bloggen! kram

Likes

Comments