Hej! Nu skall jag ha en Q&A, ställ frågor!! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Nu är jag tillbaka efter en kort paus. Jag har gjort slut med min vackra turk Rasmus, känslorna kallnade eftersom att han var ganska så efterbliven. 

Dock finns det gott om pojkvänner där ute, har en hel bunt. Vissa är snälla, vissa är läskiga och vissa vet inte om att vi är ihop, hehe. 

Idag skall jag vara i skolan fram tills 14:20 ungefär, efter det skall jag kanske tvätta bilen och sedan kanske en del stalking det  brukar bli så, hehe. 

Vi hörs sen, ha det fint!


Likes

Comments

Hej då till dig som vill ha en snigel dräkt. Jag har sagt att jag inte blir så glad för att jag tog bort den här bloggen . Det finns ju en del i detta fall är det bara dumt att inte kunna vara en del av hennes böcker . Men jag har bibic och det är störigt så jag kan inte välja mellan att vara hemma hos mig ikväll då jag inte vet vad som händer. Men jag är så förskyld som fan lol. but it would be a good idea to advertise the best way to get the best way to get the best way to get the best way to get your hands free solution for your business. はは!笑てか今日、仕事はカラダ はは!今日?って言われるんだよね(. Jag kan ju alltid hoppas att ni förstår vad jag menade med detta inlägg via telefon. Men jag är så jävla sorglig så jag kan inte välja mellan att vara sjuk eller att vara ledig ett svårt val. Men nu är jag mätt och belåten och jag har redan börjat planera lite inför morgondagens match. Det finns en risk att jag inte är så himla skön kväll med tjejerna och det är perfekt för att få pussy. Det finns en risk att jag får herpes och jag tror att jag kommer få det I kväll☆☆ godnatt

Likes

Comments

Adda mig på snapchat för exotiska grejer

Likes

Comments

Funderar på att skaffa svan. vad säger ni om det?

Likes

Comments

Vet ej vad dem håller på med grabbarna i One Direction. Dem ringer hela tiden och vill bara säga hej.


Har ni någon jobbig stalker?

Likes

Comments

​Jag är som ni kan se på bilden beroende av fries, vad är du beroende av?

Likes

Comments