Header

Hey alle sammen,

Jeg har nu valgt at slette gamle indlæg, da jeg vil starte forfra og blogge mere seriøst. Jeg håber stadig i vil følge med. Da der sikkert kommer mange nye til, vælger jeg lige at fortælle lidt om mig selv og hvad min blog kommer til at handle om.

Jeg er helt almindelig pige på 17 år. Jeg bruger min tid på gymnasiet og går på den samfundsfaglige linje, det gør jeg fordi jeg gerne vil læse jura når jeg er færdig med 3g. I min fritid bruger jeg det meste af tiden på min hest, Fly. Fly er min bedste ven og det vil han altid være. Vi har haft ham siden han var 5 måneder og til at starte med var han min mors hest. Jeg begyndte at bruge enormt meget tid på ham da det var mig der skulle ride ham til. Jeg var der hver dag og det endte så med at han blev min hest og det er han end i dag, 7 år senere.


Fly er en vallak, født den 17 maj 2011

Hvad kommer min blog til at handle om?

Min blog kommer til at være en måde for jer der har lyst, at følge mig og min hverdag. Jeg kommer til at skrive om emner jeg synes er interessante/relevante og ting der går mig på. Man kan sige at min blog bliver en åben dagbog, som i kan tage del af. Jeg håber jeg kan hjælpe og inspirere andre folk der måske har det lidt ligesom mig.

Hvad laver jeg i min fritid?

I weekenderne bruger jeg rigtig meget tid på at arbejde med mine sociale medier, det vil sige instagram og nu min blog. Jeg prøver at poste dagligt og hvis jeg ikke poster her så poster jeg på min insta, som er: melanyandersson.

Fredage og lørdage arbejder jeg på to forskellige natklubber, i Helsingør og København. Det er ikke hver weekend, men de dage hvor jeg har lyst. Jeg elsker makeup, shopping og at feste.

Hvordan er jeg som person?

Jeg er en pige der har rigtig svært ved at lukke nye mennesker ind, man kan sige at hver gang jeg prøver, går jeg i forsvarsposition fordi jeg ikke vil blive såret. Det er på grund af tidligere "dårlige" oplevelser som jeg helt sikkert kommer til at fortælle jer på et eller andet tidspunkt, når jeg er klar til det.

Men når man lærer mig at kende er jeg en person der er meget positiv, selvfølgelig har jeg, ligesom alle andre dårlige dage men jeg prøver at tænke positivt hver dag. Jeg har god humor og er rigtig god til at få andre og mig selv til at grine. Jeg er typen der vil gøre alt for dem jeg holder af og hjælpe andre til hver en tid.

Noget der er negativt med mig er vel at når jeg bliver forelsket/glad for en bliver jeg VIRKELIG forelsket. I andres øjne er det vel ikke en negativ egenskab at have, men det synes jeg.Jeg glæder mig så utrolig meget, håber i vil følge med på min rejse, ses! <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej allesammen, jeg har gået og arbejdet på noget i meget langt tid og jeg kan endelig fortælle jer hvad det er.

I slutningen af November udgiver jeg min første sang! Jeg er så stolt af mig selv for det har ikke været nemt. Sangen handler om mig, mit liv og alt jeg har været igennem og stadig går igennem. Alt fra at føle sig svigtet til knuste hjerter. Det har været en kamp, men den har helt sikkert været værd at tage.

Jeg håber i vil tage godt imod den, for som nævnt tidligere har jeg brugt utrolig meget tid på den. Det var været rigtig hårdt at skrive denne sang, da den jo handler om mit liv og at skrive den har været som at genopleve alt. 

MEEEN om cirka 2 uger kommer der en lille "smagsprøve" på min instagram så hvis du har lyst til at høre den så husk at følge mig på instagram: melanyandersson.

Håber i har en god dag <3 


Likes

Comments

Jaer, dagen startede stille og roligt. Var hjemme ca 16 og så ringede en af mine veninde og spurgte om jeg ikke ville kommer forbi i aften. Jeg sagde selvfølgelig ja. Nå men hun hentede mig omkring 21.30 og vi var hjemme hos hende rundt 22.

Lige nu sidder vi udenfor på hendes terrasse og ryger nogle smøger, drikker nogle bajer og så kommer nogle af vores venner om lidt og så skal der drikkeeeees.

Vi høres i morgen babes

  • 253 Læsere

Likes

Comments

Hej, mit navn er Melany Andersson. Jeg er en pige på 16, der bor i Kokkedal med min mor og lillebror.
Jeg er født i Aalborg, men opvokset i Sverige og flyttede til Danmark i August 2015.

Jeg går i Gymnasiet, men har lige nu sommerferie... så lige nu spenderer jeg tiden på min instagram og sammen med venner og veninder.

Jeg starter denne her blog fordi jeg har savnet at blogge. Min blog kommer til at handle om mit liv, hvad jeg går rundt og laver, og ting jeg godt kan lide, fx makeup, shopping og heste.

Jeg er en pige der går rigtig meget op i mit udseende. Jeg bruger altid makeup, når jeg skal ud og handle, være sammen med min familie eller i skole. Makeup er ingen maske, det er en leg. En leg man kan bruge for at gøre sig selv lidt mere interessant. Måske skal du til fest og vil gerne have lidt øjenskygge på? Måske et flot læbestift? Mange tror at folk der bruger makeup, er usikre, men det er omvendt. De er seje, de tør at gå imod det "naturlige" og alle andres meninger.

Jeg håber i vil se med, og holde jer aktive i kommentarerne. Hvad synes i om makeup? Er det nogen i selv bruger i skole?❤️

Vil i kontakte mig?
Mail: melanyandersson@gmail.com
Instagram: https://www.instagram.com/melanyandersson/

  • 260 Læsere

Likes

Comments