TING DER GIVER DIG URENHEDER

Hej mine kære.

Jeg tror at som fortaler for akne, kender jeg all the tricks for at holde de små irriterende urenheder delvist væk. Der er faktisk rigtig mange ting man kan gøre for at forhindre urenheder, men der er også ting som vi mere eller mindre ikke selv kan styre. Keep reading og få mine bedste tips til hvordan du undgår urenheder.

Dårlig hygiejne

Når jeg siger dårlig hygiejne mener jeg, at man ikke får renset huden og makeuppen af om aftenen og om morgenen. Jeg ved at vi alle kan have vores lazy days og nogle mere end andre, men noget af det værste du kan gøre mod din hud er at sove med din makeup på, så sørg for at for det renset af, at least bare med en renseserviet. Jeg kan selv have dage hvor jeg ikke orker det, men jeg gør det altid alligeveln tror kun jeg sover med min makeup 2 gange om året, det er virkelig sjældent det sker.

Forkerte produkter eller for meget udskiftning

Det kan faktisk være ret vanskeligt at finde ud af hvilken hudtype man har og især at finde de rette produkter da der er så mange om buddet! Jeg vil altid anbefale alle at ofte penge på en god kosmetolog til noget ansigtsbehandling samt en hudanalyse så du finder ud af hvad hudtype du er, herefter kan du gå på søgen efter produkter - måske et brand du er blevet anbefalet, et du selv er loyal overfor eller som du har læst om på en blog? Som udgangs punkt er det bedste tidspunkt at mærke sin hudtype, efter man har renset huden. Min hud føles stram når jeg har renset den, hvilke indikerer en tør hud. Jeg har enormt fedtet hud, men det er altså ikke fordi at den er fedtet i hudtypen, det er fordi den mangler fugt. Når man fedter er det oftest et tegn på overproduktion af talg og hudens måde at sige at den mangler fugt. Mange tolker ofte en fedtet hud som en fedtet/kombineret hud og mætter huden med matterende produkter - som faktisk bare forværrer “problemet” lær derfor at kende din hud og vælg produkter med omhu. Pas også på med ikke at stresse din hud ved at skifte dine produkter for ofte, da dette også kan give uren hud. Giv gerne dine produkter på et par måneder, før du drager konklusioner.

Beskidt pudebetræk

Skift gerne dit hovedpudebetræk 1 gang om ugen. Dit hovedbudebetræk kan være så fuld af sved, affaldsstoffer og bare alt muligt dirt i det hele taget og kan også medvirke til at din hud er uren.

Hormoner

Noget af det sol vi desværre ikke kan gøre så meget ved, er vores hormoner. Det kan være svært at afklare hvorvidt det er hormoner eller noget andet det giver en urenhud, men det hormonelle sidder oftest på kroppen, nær mund, hage og kæber. Det hormonelle kan skyldes stress, mens, graviditet etc. hvis det står slemt til ville jeg altid anbefale et lægebesøg, de kan altså oftest give os nogle gode svar, måske det er noget vi gør som vi ikke tænker over? Eller måske vi burde skifte p-piller eller Whatever det måtte være.

Beskidte pensler og beskidte fingre

The worst! Jeg tror der er mange der ikke tænker over hvor bakterie fyldte deres pensler og beautyblender kan være - der kan samle sig rigtig mange klamme bakterier. Så sørg for at vaske dem regelmæssigt. Lad også være at pille dig for meget i ansigtet da det også er med til at sprede bakterier.

Din telefon

We all now at ens telefon er mere bakteriefyldt end et toiletbræt, so they say! Vær derfor opmærksom på at bruge headset når du taler i telefon, så du slipper for at gnide bakteriebomben op og ned ad kinden.

  • BEAUTY
  • Near Nørrebro, København

Synes godt om

Kommentarer