SUGARBEARHAIR VITAMINS

Hej Beauties.

Jeg føler virkelig at mit hår trænger til rigtig meget kærlighed for tiden da jeg nok honestly har mistreated det en lille smule bla. fordi at jeg har farvet det alt for meget, jeg har ikke været god nok til at bruge hårkur(jeg bruger det dog to gange om ugen nu) og jeg har brugt alt for meget heat styling og det gør sååå ondt i hjertet for der er ikke noget man hellere vil end at have et langt sundt hår, heh. Derfor er jeg startet på SugarBearHair igen for at give mit hår den allerbedste vitaminpille på markedet. Udover det så er de faktisk også rigtig gode for huden grundet det høje indhold af biotin og vitamin B-5 er de fantastiske til at holde huden sund og mindske breakouts.

SugarBearHair:

SugarBearHair er en vegansk vingummi som indeholder Vitamin A, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B-6, Folic Acid, Vitamin B-12, Biotin, Pantothenic Acid, Iodine, Zinc, Choline, Inositol, som de aktive vitaminer og mineraler. Vingummierne indeholder rigtige bær for en lækker sød smag, kokos olie og et hint af sukker.

Vitamin A

Vitamin A er et stærkt vitamin, der findes i søde kartofler, gulerødder og kål. Dette kraftværk bidrager til sundheden af din hud og hovedbund ved at hjælpe med at fremme dit blods iltcirkulation. Øget iltcirkulation i hovedbunden hjælper med at fodre din hovedbund de vitale næringsstoffer dit hår har brug for for længere og stærkere hår. Dette fantastiske vitamin har antioxidant egenskaber, der hjælper med at beskytte dine hårsække fra problemer som overdreven udstødning eller hårfald. Hvis du lider af en tør hovedbund, vil du elske A-vitamin for dens evne til at fugtige hovedbunden ved at støtte din krops naturlige olieproduktion (kendt som talg).

Vitamin C

En undersøgelse fundet i Journal of Clinical and Esthetic Dermatology refererer til brugen af C-vitamin for at forbedre hårvæksten. De folk, der fik et vitaminkompleks indeholdende vitamin C, oplevede hurtigere hårvækst i forhold til dem, der ikke tog det C-vitaminholdige kompleks. Dette skyldes, at C-vitamin er afgørende for din krop til at udvikle kollagen, hvilket hjælper dit hår til at vokse stærkere udefra. Denne ungdomsaktiverende antioxidant hjælper med at beskytte din hovedbund mod skade ved at bekæmpe frie radikaler. Frie radikaler kan forårsage hårtab over tid. Alle vellykkede hårpleje formler indeholder C-vitamin på grund af dets fantastiske hår voksende egenskaber.

Vitamin E

E-vitamin er afgørende for blodcirkulationen. Udover at helbrede og beskytte dit hår, kan det også hjælpe med fine linjer og rynker på huden. Ligesom vitamin A hjælper dette vitamin med at bringe nok ilt til din hovedbund for at fremme sund hårvækst. Denne rige antioxidant virker også som en beskyttelse mod skade på dine hårsække. Når det tages i kombination med C-vitamin, kan dit hår forbedre sin styrke og elasticitet.

Vitamin B-6

Vitamin B-6 er et effektivt vitamin at tage for hårtab. Ved at hjælpe din krop til at danne celler og bringe ilt til din hovedbund, vil dine hårsække være i stand til at producere sundere hår. Fødevarer som solsikkefrø, kylling og tun indeholder vitamin B-6. Når de tages med zink, arbejder de to sammen for at hjælpe med at blokere et stof i vores kroppe kaldet DHT, hvilket kan forårsage hårtab.

Folsyre

Folsyre er et fascinerende vitamin, der er afgørende for din krop til at reparere dit DNA. Dette vitamin understøtter aktivt celledeling, så dine hårsække kan producere sunde hår. At reducere hårtab og forhindre udtynding er, hvad folsyre gør bedst! Det er bedst at tage folsyre med vitamin B-12. At have en mangel i en af disse vitaminer kan forårsage overdreven hårbrud eller hårtab. For at holde balancen, skal du sørge for at tage begge disse fantastiske vitaminer sammen!

Vitamin B-12

Vitamin B-12 giver et fantastisk boost til din hårvækst ved at understøtte din krops energiproces og bidrage til at danne røde blodlegemer. Røde blodlegemer er ansvarlige for at fodre ilt til din hovedbund, hvilket hjælper dit hår til at vokse længere. Folk der tager vitamin B-12 mærker en stigning i energi og vitalitet.

Biotin

Biotin er en af de vigtigste vitaminer, du kan tage for at fremme hårvækst. Biotin understøtter hårdheden af din hovedbund ved at producere fedtsyrer, der igen hjælper hårets sundhed. En mangel på essentielle fedtsyrer producerer symptomer som tør skællet eller fladskinnet skæl, tørt, skørt hår eller eksem, ifølge ProHealth-hjemmesiden, som alle kan medføre hårtab. At spise fødevarer med højt biotinindhold eller tage et biotintilskud hjælper med at bekæmpe hårtab som følge af en dårlig kost. Når du tager biotin hjælper du også med at støtte dit hårs keratin, hvilket gør dit hår stærkere. Keratin er, hvad dit hår, hud og negle er lavet af. At tage biotin med andre B-vitaminer vil skabe en stærk kombination for at bekæmpe hårtab. Hvis du er tilbøjelig til at få breakouts, anbefaler SugarBearHair at du tager et biotintilskud med vitamin B-5. Biotin kombineret med B-5 hjælper med at reducere chancerne for acne eller breakouts i huden.

Vitamin B-5

Vitamin B-5 hjælper med at stimulere hårvækst ved at understøtte dit hårs naturlige keratin. Det hjælper med at erstatte hår, der gik tabt på grund af overdreven udstødning eller skader. Uden vitamin B-5 ville det være svært for dit hår at vokse med en stabil hastighed. Strukturen af dit hår og huden afhænger af dette vidunderlige vitamin for at forblive sunde. Ligesom andre B-vitaminer nærer Vitamin B-5 dine follikler indvendigt ud og er ansvarlig for dit hårs shine og glans.

Coconut Oil

Denne populære olie er blevet brugt verden over for at hjælpe med at støtte hår og hovedbunds sundhed. På grund af dens lighed med vores hovedbunds naturlige olier er kokosolie en af de få olier, der faktisk kan fugtige dit hår. Dette hjælper med at forhindre skader og hårtab. Du kan også massere det i din hovedbund for at behandle tørre hovedbundsproblemer og for at fugtige dine rødder.

Dette er blot nogle af de fantastiske ingredienser der beriger vingummierne.

Jeg har brugt SugarBearHair før og var enormt glad for det! Jeg har dog tænkt mig at spise dem i en længere periode denne gang så jeg får et mega sundt hår. Vingummierne kan jo godt gøre noget for det nye hår der vokser ud, så der er klart at hvis man gerne vil have at hele ens hår er så sundt og næret som muligt så skal man gerne tage dem over en længere periode.

Der findes rigtig mange uautoriserede forhandlere af SugarBearHair så jeg vil anbefale jer at handle dem på Nicehair.dk - så er i sikre på at det er de rigtige ♡

  • BEAUTY
  • Near Søborg, Søborg

Synes godt om

Kommentarer