STUE MAKE-OVER | SPAR -10%

Indeholder reklame/gave

Hi all 🖤

Jeg håber i har det godt og passer godt på jer selv og jeres nærmeste i denne tid.

Som så mange andre, eller det er vidst ikke en “undskyldning” fra min side da det her dekoration af lejlighed er et on-going projekt haha. Men det jeg ville sige var, at som så mange andre, så har jeg også skiftet noget af den tid ud som jeg normalt ikke har, med ekstra indretningsprojekter.

Jeg var virkelig træt af ikke at have ordentligt lys i stuen, men synes også det har været enormt svært at finde en loftlampe jeg synes ville passe ind. Da vi for det første har åbent ind til spisestuen og det skulle derfor være en lampe som ligesom passer til den lampe vi har i spisestuen så der er en rød tråd og så har vi meget lavt til loftet.

Endelig faldt jeg over denne meget smukke og stilrene lysekrone fra norliving.dk, som virkelig bare passer så perfekt ind i stilen her og til loftets højde (den er nem at justere i længden).

Bordlampen Blanca var egentlig en jeg forelskede mig i til vores nye vitrineskab/skænk som vi får i starten af det nye år, men jeg er faktisk blevet mega glad for at have den på pejsen, så nu må jeg finde en anden til spisestuen - haha, you see? On-going projekt!

Jeg er blevet så glad for det og synes det er blevet så meget hyggeligere og mere en stue efter vi har fået de fine lamper fra norliving.

Jeg har også været så heldig at få en rabatkode til jer, så i kan spare -10% på alle varer på norliving.dk
Kode: norskov10

Synes godt om

Kommentarer