PINK FLARES

//BLOUSE: here//JEANS: here//LOAFERS: Steve Madden//BELT: Gucci//BRACELET: Sif Jakobs//WATCH + CUFF: Daniel Wellington//IPHONE CASE: here//

Okay da Jacob tog de her billeder af mig var vejret laaangt bedre end idag, men tilgengæld er det rigtig hygge vejr idag og perfekt til en dag hjemme med den nye Beauty & The Beast film og spaghetti med kødsovs og masser af cocktail pølser på dåse! Det skal Jacob og jeg ihvertfald i aften, hehe.

Vi har haft besøg af præsidenten for Estée Lauder Companies i denne uge, så vi har haft enormt travlt med at klargøre alt til hans besøg og jeg har følt mig så træt her sidst på ugen, kender i det?

Jeg er heldigvis så privilegeret at have fri igen denne weekend OG på mandag også. Imorgen skal jeg til Vordingborg og fejre en af mine best girls, det glæder jeg mig så meget til og de lover endda også godt vejr.

Min pink flare bluse har en lidt lang og typisk Melanie historie bag sig, da det faktisk var en jeg prøvede i Santa Monica og så fik jeg ikke købt den og det var så dumt for den kostede jo ingeting(men havde jo også købt så meget i forvejen) og da jeg kom tilbage dagen efter var den selvfølgelig væk! Jacob og jeg var så på den vilde jagt efter den her bluse og tjekkede alle Forever21 butikker i Santa Monica, LA, San Diego og da vi kørte tilbage til Las Vegas, men ingen havde den. Det endte med at jeg bestilte den hjem til Danmark imens vi var derovre, haha. Nogengange fatter jeg virkelig ikke at Jacob har tålmodighed til at keep up with my shit.

  • Near Søborg, Søborg

Synes godt om

Kommentarer