KARRIERE UPDATE: ET NYT KAPITEL

//IPhone cover: Richmond & Finch//Diamond ring: here//
Hej mine kære.

En lille karriere update fra mig af, da jeg er startet på et nyt kapitel. Da jeg var lille gik jeg altid med drømmen om at være makeup artist og uddannede mig derfor tilbage i 2014. Da jeg blev færdig uddannet, startede jeg i Sephora hvor jeg undervejs havde en masse forskellige betegnelser. I april sidste år endte min rejse hos Sephora og en ny startede hos Estée Lauder Companies, hvor jeg stadig arbejder idag. Jeg har været så glad for at arbejde for Estée Lauder og synes det er et fantastisk firma at være i og jeg har heldigvis også i sinde at blive her maaaaaange år endnu. Jeg er dog begyndt på en lille side beskæftigelse udover bloggen, da jeg jo rigtig gerne vil arbejde med PR. Problemet er jo lidt at med mit fuldtidsarbejde og bloggen, er der bare ikke rigtig tid til så meget andet oveni og jeg har jo virkelig gået med store overvejelser om hvorvidt jeg skulle studere videre - men har besluttet mig for på nuværende tidspunkt at det ikke er en god ide, da der også sker så meget med bloggen.

Jeg har derfor besluttet mig for at jeg vil læse PR hjemme - homeschooled by my self! (homeschooled jungle freak - Mean Girls). Det jeg især godt kan lide ved PR er kreativiteten ifht. Events og det her med at kommunikere med andre mennesker og skabe en masse nye relationer - blive inspireret og fascineret af alle de spændende mennesker i branchen. Jeg får også lov til at arbejde en lille smule med PR i den stilling jeg er i nu, samt lavet kundearrangegementer og in store events hvor jeg også får udfoldet min kreative side og skabt noget aktivitet. Man kan også sige at jeg på en måde har en fordel da jeg har den indsigt i branchen som folk der læser ikke har, da jeg selv er blogger. Dog mangler jeg det faglige og derfor læser jeg selv hjemme. Når jeg er færdig med at læse, an jeg også bedre vurdere hvad jeg synes jeg mangler og så kan jeg tage opfølgende kurser - jeg er meget spændt på det her nye kapitel og glæder mig samtidigt helt vildt til at se hvad fremtiden bringer.

Og må jeg bare lige sige, hvor jeg føler med jer der studere! Holy s**** hvor er bøger dyre! Denne her koster omkring 500kr, men jeg fandt heldigvis en på dba til 190.

Synes godt om

Kommentarer

Sanne,
Jeg arbejder ved et PR-bureau, og jeg kan kun bekræfte, at det er et super spændende job med mange alsidige opgaver 😊
www.sannenoerbjerg.dk
Caja
,
Er det en specifik uddannelse du tager (og hvis ja, hvilken?), eller læser du blot nogle bøger? 😊