JACOB & JEG HAR LIGE GJORT DET VILDESTE

Jeg havde egentlig lave et andet indlæg om rejseplaner for 2018, but i can sure delete that now, for planerne has changed!
Planen var at jeg skulle på ferie en uges tid med min søster og fætter (skal jeg stadig) i juni måned når jeg har afsluttet Strategisk Kommunikation og så havde Jacob og jeg tænkt os at tage en lille ferie sydpå bare, for at få lidt ferie sammen denne sommer og så ville vi tage til USA i 2019. MEN NU HAR VI ALLIGEVEL BOOKET TIL USA I ÅR!! Jeg er så meget oppe at køre over det stadig og jeg har literally glædet mig så meget til at fortælle jer det!

Spontant da vi begge lå med tømmermænd i søndags sad Jacob og kiggede på flybiletter til Orlando og fandt nogle mega billige nogle, i løbet af nul komma fem havde han booket dem!! Vi gik med det samme ind på Hotels.com og kiggede på hoteller til hhv. Orlando og Miami - da vi ihvertfald er sikre på disse to destinationer. Vi booker stort set altid alle vores hoteller på Hotels.com, da de har de bedste priser, det er så nemt at have det samlet og så optjener du gratis overnatninger. Vi bookede samme hotel som sidst i Orlando og så fandt vi det lækreste hotel i Miami, midt på oceans drive. Det er så surreal at skulle afsted igen allerede i år, efter vores 2 måneders tur sidste år.

Turen er ikke hundrede procent fastlagt endnu, men vi kommer nok til at tage Orlando, Fort Lauderdale, Cuba (Havana & Varadero) og så slutter vi af med en sidste dag i Miami. Vi har virkelig en overall kærlighed til Florida!! Men vi vil også altid gerne opleve nye steder når vi er afsted. Jeg er mega spændt på Fort Lauderdale (her har vi også fundet hotel) og så glæder jeg mig sindssygt meget til Cuba!!

Lad mig vide om i har nogle tips til ovenstående destinationer - jeg glæder mig så meget til at fortælle jer mere om vores tur. Det er så dejligt at have en lækker ferie at se frem til!

  • Near Søborg, Søborg

Synes godt om

Kommentarer