INTERIOR: DINING ROOM

Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold (produkter jeg har modtaget)

//Spisebord: Morten Voss Flightdeck//Stole: her//Spisebordslampe: her//Spejl: her//Piedestaler: her//Vase: her//Gardiner: her//

Hej Loves <3


It's ben a while! Jeg vil forsøge at vende lidt tilbage til bloggen igen, så der ikke er completely quiet herinde.

Jeg håber i har det godt og passer godt på jer selv og jeres nærmeste. Jeg har under corona, fået en hel del tid til at gå med boligindretning, i ved at det er en lille side interest of mine. Der er blevet skiftet en del ud herhjemme gennem de sidste år, for at nogen (jeg) har været en del stilforvirret haha. Og jeg føler at ligeså snart at jeg er færdig med et rum, er der noget jeg gerne ville ændre i et andet. Skruen uden ende! Jeg snakkede lige med Andy (min fætter, mange af jer har nok set ham på min instagram) om, hvor dejligt og billigt det ville være hvis man ikke gik så meget op i hvordan ens hjem så ud haha.

Når det så er sagt, så er vi endelig ved at være færdige med spisestuen. Grunden til at vi ikke er helt færdige endnu er (apropos), fordi at jeg har valgt at skifte vores vitrineskab ud, som i ikke kan se på billedet fordi jeg synes det var grimt. Vi havde et hvidt træ før, men har nu bestilt et sort i jern som jeg glæder mig SÅ meget til at vise jer, det bliver perf!

Efter at jeg solgte vores gamle her den anden dag og bestilte det nye, fandt jeg ud af efter jeg havde bestilt det at det først kommer på lager i uge 4, noooo! Så typisk mig ikke? Nå men jeg er sikker på at det bliver worth the wait når vi får det hjem.

Ligene arbejder jeg på gangen, har lidt idéer til køkkenet som også skal eksekveres på et tidspunkt og så er der også et par ting jeg godt vil have lavet om i stuen (don't tell Jacob, haha).

TTYS <3

Synes godt om

Kommentarer