HUDPLEJE UPDATE: DYBDERENSENDE BEHANDLINGER PÅ ALFA OMEGA KLINIKKEN

Hej mine kære,

En lille hud update siden jeg startede på produkter fra Dr. Zein Obagi . Jeg har brugt produkterne i ca 2 måneder nu og har undervejs gået til dybderensende behandlinger hos Susanne på Alfa Omega Klinikken . Jeg kan efterhånden se store resultater på min hud i forhold til en mere jævn hudtone ifht. Pigmenter, mere udstråling og glat hudoverflade + jeg får enormt mange komplimenter for min hud. Jeg er dog kommet til at lave mega mess i mine p-piller hvilket har ødelagt min cyklus fuldstændig og min hud! Så er begyndt at få et par urenheder hist og pist hvilket er meeega irriterende, men behandlingerne hos Susanne hjælper heldigvis ekstremt meget.

Behandlingerne Susanne laver på mig er nogle dybderensende behandlinger, hvor jeg først bliver renset af og så scrubber hun min hud. The best part er dampen, som går ind og åbner porerne and the worst er når hun går igang med at dybderense (hvor hun prikker hul på indkapslinger og urenheder med en lille skalpel og trykker det ud) AAAV. Bagefter får jeg en beroligende og udrensende maske på og til sidst serum, dagcreme og SPF.

Når vi når henover sommeren skal jeg også igang med mine dermastamp behandlinger igen - som jeg også fik tilbage i foråret og jeg glæder mig til at filme en video til jer næste gang jeg skal derind så i kan se how its done, i mellemtiden kan i læse mere om dermastamp her .

  • Near Vesterbro, København

Synes godt om

Kommentarer