HUD UPDATE: ZEIN OBAGI & ALFA OMEGA KLINIKKEN

Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold

Hej mine kære

Til jer som er nytilkomne har jeg efterhånden haft noget af en rejse med min hud (selvom det er svært at tro som den ser ud idag). Jeg startede med 'Min hud går amok' et post om det at have fået Konstatere akne og derefter at komme at komme af med det igen og kun have ar tilbage.

Sidst jeg skrev noget ang min hud havde jeg været forbi Mitte på alfa omega klinikken og fået dermastamp, som gav mig vanvittigt fine og hurtige resultater ifht at få mine ar væk. Derefter var jeg til et kunde arrangement på klinikken hvor der var en præsentation af Zein Obagi (dr. ZO), som mange af jer kunne følge med i på Snapchat.

Efter jeg har været på ferie og fået en masse lækker kulør, kan man næste ikke se mine ar mere, men de er der dog stadig. Jeg har passet enormt godt på min hud og havde som sagt La Mers SPF50 til ansigtet (som øvrigt holdte hele ferien og kun er halv tom). Mitte kunne heldigvis også godt se at jeg havde passet godt på den, men jeg havde dog en masse indkapslinger hvilket også er næsten umuligt at få på sådan en lang ferie med sol, saltvand etc. Og så er det også lidt for længe siden at jeg har fået dybderenset min hud.

Sidst jeg var forbi alfa omega klinikken tog Mitte nye billeder af min hud, da hun gerne vil have at vi over sommeren arbejder med dr. ZO produkterne og dybderensende behandlinger og ser hvor langt vi kan nå med det, uden dermastamp og hjemmebrug af SWISS roller. Da jeg selv er meget ærligt anlagt og ikke bryder mig om at skrive om noget der ikke virker, synes jeg det er så fedt af Mitte at hun synes at vi skal fokusere på en ting, så vi kan se hvordan det virker uden at der har været alle mulig andre midler indover, på den måde kan jeg også give jer den mest ærlige vurdering af produkterne.

Til præsentationen af dr. ZO i foråret, så jeg nogle crazy før/efter billeder hvad det især kan mod pigmenter (om det er ar eller solskader) og rødme - dette er nogle af mine største bekymringer omkring min hud, så jeg glæder mig helt vildt til at se hvad de kan udrette på mig.

Dr. Zein Obagi

Dr. Zein Obagi er en praktiserende hudlæge, verdensberømt hudplejeekspert, prisbelønnet opfinder, uddanner og forfatter. En sand amerikansk guru inden for effektive og stærkt potente hudprodukter, der giver forbløffende resultater. Produkterne er især gode til dig med aknear, rosacea, pigmenter og grov hudstruktur.

Jeg lover selvfølgelig at holde jer opdatere løbende.

  • Near Dyssegård

Synes godt om

Kommentarer