CLASSIC OUTFIT + VACA UPDATE

//FAUX FUR: here//SHIRT: H&M//PANTS: here//SCARF: Louis Vuitton//Heels: Steve Madden//Necklace: CHANEL//WATCH: Burberry//

Hej loves.

Tusind tak for at i har taget så fint imod den nye blog, i am beyond grateful!

Jeg må indrømme at de sidste par dage her af vores ferie er gået mega stærkt og jeg har ikke tænkt på andet end at nyde det sidste! Det var meningen at vi skulle være i LA/Santa Monica indtil vi skal hjem imorgen(mandag), men vi tog undervejs en hurtig beslutning og valgte at tage tilbage til Vegas - but why? Underligt nok synes vi at vi ikke rigtig kunne få dagene til at 'gå' der og vi savnede sol(i guess its a thing When youre a dane) og vi følte bare ikke at det var 'dén' måde så vores ferie slutte på - så vi valgte altså at køre de 4,5 timer tilbage til Vegas. Vi kører tilbage til Santa Monica igen idag, så vi kan få et sidste glimt at smukke LA og gå en sidste tur i Santa Monica og lige loade til en lang flyvetur.

Og så ville jeg lige dele de her vanvittigt smukke billeder Mathilde Boe tog af mig inden jeg rejste, som var eksklusivt til den nye blog. Jeg ved godt at det er ved at være lidt for varmt i DK til denne slags outfit(hvilket vel er et luksusproblem!), men for mig er dette et classic outfit som kan bruges til lidt af hvert og synes i dén grad det skulle på bloggen.

Vi ses i Danmark, vi kunne snildt tage en uge endnu hvis det ikke var for savnet af rullepølsemadder og halvtomme pengepunge!

KYS

  • Near Las Vegas, NV, USA

Synes godt om

Kommentarer