BOOT PLAIN VS. DONNA

Indeholder tilknyttede links
Sofie Schnoor - Boot Plain / Notabene - Donna

As you know så har jeg ret længe ledt efter et par plain sorte læder boots med lidt hel og gerne en lidt kraftig hæl. Jeg synes det er så svært at finde et par lækre støvler lige præcis i den stil man er på udkig efter og som heller ikke ser billige ud. Jeg har især bidt mærke i at mange af de støvler jeg har kigget på ser rigtig billige ud omkring hælen. Jeg har dog endelig fundet to virkelig lækre boots jeg godt kunne tænke mig.

Den ene støvle er fra Notabene (Donna) og var den støvle jeg fandt først, jeg har ikke kendt så meget til Notabenes sko men fik anbefalet dem fra en veninde og de har virkelig mange lækre sko! Jeg er så forelsket i denne her støvle, den er perf!!! Det eneste er at jeg synes 2400kr er mange penge for en støvle, sidst jeg købte så dyre et par sko var min Toga Pulla. Tilgengæld er det en meget klassisk støvle og godt kvalitet, så man kan have den i årevis og jeg er også villig til at betale hvis det er noget jeg bliver virkelig forelsket i.

Da jeg fandt Sofie Schnoor (Boot Plain) så jeg den faktisk i guld og tænke, if only it were black! Jeg kiggede på deres hjemmeside og fandt den i sort. Den minder utroligt meget om Donna støvlen, bare en anelse højere og så ligger den til 1500kr. Jeg har stadig ikke besluttet mig helt endnu for hvilken det skal være og synes heller ikke jeg kan gå ud og bruge penge på det ligenu når jeg snart skal til at købe julegaver, heh.


Synes godt om

Kommentarer