BODY UDPATE: JEG SKAL STARTE HOS EN PERSONLIG TRÆNER

Hej mine kære, 

Som i ved har det været en viiirkelig stor og lang struggle for mig at få mig selv hevet op og træne og jeg er nu nået frem til at det er en personlig træner der skal til. Jeg har længe gået og tænkt at jeg skulle finde mig en personlig træner, men synes også det har været svært at finde et match. 

For mig er en personlig træner nemlig ikke bare en der pisker mig igennem et træningsprogram og evt kostprogram, men en person som også formår at styrke dit mindset og dine tanker om dig selv - for det er vel i virkeligheden det der tæller? Hvis det ikke er på plads, bliver du aldrig tilfreds med din krop alligevel. 

Da jeg skrev om mit forhold til min krop i sidste indlæg, nævnte jeg at jeg hviler meget mere i min krop den dag idag, end jeg nogensinde har gjort og at jeg blot ønsker at styrke min krop og holde den lækker og stram i kødet. Mit body goal er nok en kombi af Kourtney Kardashian og Desi Perkins, petite but still with some curves, vi er jo trods alt kvinder og det skal vi absolut ikke skjule.

Det der fangede mig ved min personlige træner Kristian Thaulow er, at han først og fremmest ønsker at gøre dig stærkere on the inside og så arbejde med det ydre. Jeg har ikke en kostplan jeg skal følge(hvilket jeg iøvrigt er elendig til), men blot min sunde fornuft og det har han opnået storartede succeshistorier med og jeg glæder mig til at fortælle min(læs succeshistorier her).

Jeg skal træne med Kristian 2 gange om ugen, hvilket jeg er virkelig spændt på da jeg selv føler at jeg er ved at dø de få gange jeg hevet mig selv ned og træne - for det er sikkert ingenting compared, hah.

I kan følge med i mine træninger på min instagram og så holder jeg jer opdateret løbende her på bloggen.

  • Near Kongens Nytorv, København

Synes godt om

Kommentarer