5 HURTIGE MÅDER AT FIXE BREAKOUTS

Hej beauties.

Vi ved alle at det er død irriterende når vi får en kæmpe urenhed midt i ansigtet dagen før et stort event - det er bare typisk. Da jeg selv har lidt af akne ved jeg lige præcis hvordan det er og jeg har også eksperimenteret en del for at finde de bedste SOS løsninger ikke mindst de længerevarende løsninger som ender ud i pæn hud.

1. Ikke pille

Det billigste, nemmeste men knapt så hurtige trick er at lade være med at pille. Når du piller i dine urenheder gør du dem ikke bare mere synlige men du spreder også bakterierne i ansigtet og skaber nye urenheder og ikke mindst ødelægger din huds overflade ift. ubævnheder og ar.

2. Tea Tree oil

Tea tree oil er fantastisk til at fjerne urenheder. Det indeholder antibakterielle ingredienser og hjælper til at bekæmpe de bakterier der skaber urenhederne.

OPSKRIFT:

1 - teske aloe vera gel
2 - bland et par dråber Tea tree oil i
3 - påfør på urenhederne med en vatpind og lad virke i 20min
4 - Rens af med vand

5. Freeze it

Brug en isterning til hurtigt at reducere rødme, hævelser og inflammation. Det hjælper til at øge blodcirkulationen på det pågælende område og trækker porerne sammen samt fjerner snavs og fedtstof.

3. Citronsaft

En anden hurtigt måde at komme af med urenheder på er at bruge citronsaft som er rigt på vitamin C. Citronsaft hjælper urenhederne med at 'tørre ind' hurtigere. Sørg for at bruge frisk citronsaft og ikke på flaske, da det har mange konserveringsmidler. Påfør citronsaften på en af følgende måder:

  • Dyp en ren vatpind i citronsaften og påføre direkte på urenheden inden du går i seng.
  • Du kan også blande en spiseske citronsaft med en teske kanelpulver og påføre på urenheden og lade virke natten over. Morgenen efter renser du huden med lunkent vand (brug dog ikke dette tip, hvis du har meget sensitiv hud).

4. Clinique - clearing gel

Cliniques anti-blemish solution clearing gel, er et af de produkter jeg benytter mig allermest af, den er virkelig uundværlig! Jeg påføre produktet direkte på min urenheder inden jeg går i seng, dagen efter er de (for det meste) helt forsvundet -den er virkelig en life-saver!

Hvad er jeres bedste tips til at få jeres urenheder væk?

Synes godt om

Kommentarer