Jeg har 3 serier som jeg gerne vil fremhæve i dette indlæg, for de er virkelige gode og jeg synes at alle burde se dem!
Jeg kan ikke sætte dem i rækkefølge, da de er fantastiske på hver deres måde!

#1 Reign - denne serie handler om en skotsk dronning, Mary. Hun skal giftes med kronprinsen af Frankrig, Francis, for at Frankrig og Skotland kan danne en alliance. Mary og Francis bliver forelskede men der kommer nogle situationer hvor de bliver splittet ad, og Francis forlader slottet. Man følger også Marys hofdamer - Kenna, Aylee, Lola og Greer, som hver især også har nogle udfordringer.
Det jeg elsker ved denne serie er at de formår at blande politik, kærlighed, drama og overnaturlige scener sammen, så serien i helhed bliver vildt god. Der findes 4 sæsoner - 3 af dem er på Netflix. Jeg synes helt klart i skal se denne serie. Jeg var selv lidt skeptisk omkring den da min veninde fortalte mig om den, men den viste sig at blive en af mine absolute yndlingsserier!

#2 The Vampire Diaries - denne serie handler om Elena som har mistet sine forældre i en bilulykke. Da hun starter i skole efter sommerferien, er der kommet en ny mystisk dreng, Steffen med en ligeså mystisk bror, Damon. Det viser sig så at de to brødre er vampyre, men alligevel bliver Elena forelsket i Steffen. Derfra bliver Elena lukket ind i en farlig overnaturlig verden med vampyre, hekse, varulve og dobbeltgængere. Elena finder ud af at hendes vampyr-dobbeltgænger, Kathrine har en fortid med de to brødre. Senere i serien udspiller der sig et trekantsdrama mellem de to brødre og Elena, da Elena bliver forelsket i Damon.
Det jeg elsker ved denne serie er at den er både overnaturlig, den har en masse drama og en masse kærlig, men trods alt den kærlighed og drama mister den aldrig spændingen. Jeg blev revet med fra første afsnit og resten af afsnittene var ligeså spændende! Jeg synes virkelig i skulle kaste jer ud i den her serie. Der findes 8 sæsoner - 6 af dem er på Netflix.

#3 Pretty Little Liars - denne serie handler om 5 piger, Aria, Emily, Hanna, Spencer og Alison. Alison forsvinder pludseligt en dag og efter noget tid begynder de andre 4 piger at modtage trusler på SMS fra denne person der kalder sig “A”. Personen kender alle pigernes mørkeste hemmeligheder og manipulere rundt med dem. Pigerne prøver at finde ud af hvem denne “A” er, samtidig med at “A” udsætter dem for utallige farlige situationer.
Denne serie er vildt fantastisk, fordi at de hele tiden står overfor nye udfordringer - både med kærester, venner og trusler. Serien er vildt spændende og der sker altid noget uventet. Der er 7 sæsoner - 6 af dem er på Netflix.

Det var mine absolute yndlingsserier! Jeg elsker dem alle på hver deres måde og har virkelig lyst til at se dem om og om igen. Som i nok kan se er jeg lidt til det overnaturlig, med et tvist at drama og kærlighed - og en masse spænding!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej!

Det er blevet efterårsferie og jeg er endelig hjemme fra efterskole. Super dejligt. Jeg vil fortælle jer lidt om hvad jeg skal lave og har lavet i ferien.

Lørdag: Var jeg ude at købe ind med min mor om formiddagen, og senere på dagen var jeg sammen med min bedsteveninde.

Søndag: Jeg sov med min bedsteveninde så vi var også sammen søndag, hvor jeg også skulle til fødselsdag hos min mormor. Det var super hyggeligt.

Mandag: Gik turen til Skanderborg hvor jeg skulle være sammen med min veninde, Isabella, og hendes tvillingesøster, Catharina, som jeg har mødt på efterskolen. Da jeg ankom gik vi en lille tur og gik derefter hjem til hende, hvor jeg mødte hendes søde familie.

Tirsdag: Fik jeg en rundvisning i Skanderborg af Isabella. Da vi kom hjem spillede vi nogle brætspil og hyggede os.

Onsdag: I dag har vi været ude at se Isabellas families koloni. Det var super hyggeligt - de havde både duer og kaniner der ude. Vi fik også en hyggeligt gåtur der hen. I aften skal jeg hjem til Herning igen og være sammen med min familie.

Torsdag: Torsdag regner jeg med at jeg bare skal slappe max af. Det kan være at jeg skal være sammen med en veninde jeg ikke har set i lang tid, men jeg ved det ikke helt. Om aftenen kommer mine to mindre halvsøskende.

Fredag: Ved jeg heller ikke helt hvad jeg skal lave indtil kl 17:00, hvor jeg skal holde fødselsdag. Det glæder jeg mig meget til, for jeg bliver 15 (det er dog først d. 24. Oktober, men holder det fredag).

Lørdag: Skal jeg nok bare være hjemme og hygge mig med min familie. Måske ud at shoppe med min lillesøster.

Søndag: Skal jeg overnatte hos min mormor. Det er altid hyggeligt at være ud ved hende. Jeg skal først op på efterskolen om mandagen fordi jeg skal til tandlæge.


Isabella’s blog ❤️

Btw undskyld jeg ikke har været aktiv i næsten 6 måneder, men jeg er tilbage nu!

// Melanie

Likes

Comments

I fredags fik jeg vinterferie. Det var så dejligt endelig at få ferie, er så skoletræt for tiden! Jeg har lavet lidt at hvert og vil komme til at lave lidt at hvert.

Min plan for vinterferien!
Fredag: Jeg fik fri kl. 14:15 og skulle direkte på arbejde. Jeg var hjemme kl. 17, så det var en lang dag. Da jeg kom hjem var min halvlillesøster og bror kommet. Vi gik en tur i Bilka for at blande slik og da vi kom hjem stod den på familiehygge resten af dagen.
Lørdag: Lørdag var en stille og rolig dag. Vi startede med at få lækker hjemmelavet brunch med æg, bacon, fransbrød og pandekager. Senere besøgte vi noget familie, og om aftenen var vi på restaurant hvilket var mega hyggeligt!
Søndag: Søndag klokken 13 blev jeg afleveret ude ved en veninde som jeg skulle sove hos. Vi hyggede os rigtig og var oppe det halve af natten, hehe.
Mandag: Vi vågnede og jeg blev kørt på arbejde, hvor jeg skulle være i 2 timer. Jeg kom hjem og spillede 2 spil ludo med familien. Derefter spiste vi aftensmad og den stod på hygge igen.
Tirsdag: Planen for tirsdag er at min halvlillesøster og bror og jeg skal i svømmehallen. Kl halv fem skal jeg til dans og derefter skal jeg hjem.
Onsdag: Onsdag er jeg ikke helt sikker på hvad jeg skal. Måske sove sammen med to veninder, eller bare se Netflix og youtube hele dagen.
Torsdag: Torsdag er det helt samme som onsdag. Jeg ved ikke hvad jeg skal.
Fredag, lørdag & søndag: Fredag skal jeg på arbejde og muligvis sove ved min mormor til søndag.


Tak fordi i læste med, håber i nød det. Endelig giv noget konstruktivt kritik! <3

Likes

Comments

Jeg hedder Melanie Jensen, er 14 år og går i 8.klasse. Jeg går til dans en gang om ugen og arbejder på et apotek to gange om ugen. Jeg bor med min halvstorebror på 16 og mine forældre. Jeg har derudover to halvsøskende. En dreng på 13 og en pige på 10.

GET TO KNOW ME TAG:

1. Har du et mellem navn? Ja, mit fulde navn er Melanie Bang Møller Jensen

2. Hvad er dit yndlingsfag i skolen? Hmm, engelsk eller dansk

3. Hvad er din yndlingsdrik? FAXE KONDI !!

4. Hvad er din yndlingssang i øjeblikket? Castle On The Hill - Ed Sheeran

5. Hvad ville du kalde dine børn? William og Nellie

6. Hvad går du til af sport? Jeg går til dans

7. Hvad er din yndlingsbog? Ikke uden min datter - Betty Mahmoody

8. Hvad er din yndlingsfarve? Laksefarve tror jeg

9. Hvad er dit yndlingsdyr? Hunde og katte!

10. Hvad er din yndlingsparfume? The Scent - Hugo Boss

11. Hviilken ferie er din yndlings? Sommerferien!

12. Er du gået ud af skolen? Nej, går i 8. klasse

13. Har du været ude af Danmark? Ja, en del gange

14. Snakker du andre sprog end dansk? Lærer jo engelsk og tysk i skolen, men ellers ikke.

15. Har du nogle søskende? Ja, 3 halvsøskende

16. Hvad er din yndlingsbutik? ONLY!

17. Hvad er din yndlingsrestaurant? Jensens Bøfhus! Mums

18. Kan du lide skolen? Kan ikke lide lærerne og fagene, men kan godt lide menneskerne

19. Hvem er din yndlingsyoutuber? Tror det er Astrid Olsen, Emilie Malou, Julia Sofia og Rasmus Brohave

20. Hvad er din yndlingsfilm? Det ved jeg ikke. Der er SÅ mange gode..

21. Hvad er din yndlings tv-serie? "The Vampire Diaries" og "Pretty Little Liars"!

22. Windows eller Apple? Apple

23. Hvad for en mobil har du? Jeg har en iPhone 6 i sølv

24. Hvor høj er du? Omkring 160 cm

25. har du nogle kæledyr? Ja en lille hund


Likes

Comments