Det har redan gått en vecka sedan jag uppdaterade bloggen haha snacka om att inte bry sig.
Har iallafall spenderat veckan med mina kära söta vänner och familj, kommer dock inte ihåg vad jag har gjort men det har vart roligt ändå, det kan jag lova.

​Två bilder som mina kära vänner tagit på mig, lägger ut så ni ska se mer bilder för det är fett tråkigt att bara läsa lol

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Klockan är 07:25 och har redan vart vaken i en timme av någon konstig anledning..(?). Sov iallafall över hos Micaela efter att vi var på hejdå middag till Ara igår, till er som inte vet åker hon till USA i ett år och därför träffades hennes närmsta igår på O'Lerrys vilket var super mysigt, kommer sakna att ha cookie the crazy bitch i min klass men som tur kommer hon tillbaka i 3an så förmodligen kommer mitt student år vara bäst med henne!

När jag och Micaela drog från middagen så drog vi direkt till Coop och köpte med oss Ben & Jerry och redbull hem, la oss ner och kolla på en väldigt bra film vi inte hann avsluta pga vi istället började prata och kolla på roliga videosar, super mysigt.

Likes

Comments

Legat hemma hela dagen och har absolut inte gjort nånting mer än att kolla på serier och pluggat matte.
klockan är typ 19 och har inga planer mer än att dra till mormor och fika där med mor och senare kanske jag sover hos Micaela men det är väldigt oklar än hur det blir faktiskt, byee.

Likes

Comments

Åkte till Spanien för ca 3veckor sen med far, vi drog till farmor och farfar som har ej jättefin lägenhet i Torrevieja rätt nära stranden.
Första gången jag var i Torrevieja och älskade verkligen stället, hade det super mysigt och trevligt med mycket shopping, sol och bad. Träffade även Gabbi där vilket gjorde semestern mycket roligare, Nicho och några till var också där som jag kände men som jag tyvärr inte umgicks så mycket med.


Bildbom från Spanien


Likes

Comments

RYNLER

Hanna åkte till Spanien i söndags och jag saknar henne redan, liksom vem ska jag nu dryga mot?
Inser nu när hon inte är med mig att jag knappt klarar 48h utan henne, otroligt.

Aja snart kommer Ahopelto hem och de ska firas

Likes

Comments

Har börjat sommarjobba, dock jobbar jag endast det dagar vädret är som bäst vilket är lite tråkigt då jag inte får njuta av solen som alla andra men jag får betalt genom att bara äta mat så ska faktiskt inte klaga haha.
Dessutom jobbar jag med Ella åska absolut inte klaga, och nästa vecka ska även Pedram, Hurmez och Tamara börja jobba så jobbet kommer vara bäääst

Saknad vän

Fick kontakt med en saknad vän, nämligen Maja.
Vi var bästa vänner sen små men vi tappade kontakt efter att vi båda bytt lag i fotbollen. Men det känns underbart att ha fått tillbaka kontakten.

Träffade henne här om dagen, och innan dess hade jag vart och ätit Gränden tillsammans med Boo, Sajad och Mica. Fick sedan skjuts till Maja av några killkompisar.
Blev skit glad när jag träffade Maja, älskar att vänskapen fortfarande finns kvar trots att vi inte snackat på år.

Vi drog direkt till Ica och köpte massa gott

Bio 

I fredags fyllde nämligen Sajad år, vi firade honom först på Grekiska men eftersom att jag och Mica inte kan passa tider så kom vi väldigt sent så vi drog direkt till AllStar där vi käkade och kollade på EM eller VM eller vad det nu är.

Kvällen fortsatte och jag var tvungen att dra då jag skulle på bio med Aram, Bogge, Sharan, Hurmez, Hanna, Carlos och Emelie vilket slutade otroligt bra då Kevin Hart filmen gjorde succé, har nog aldrig skratt så otroligt mycket!


Likes

Comments

Kom sent till min egna avslutning men det gjorde inte så mycket eftersom det inte var något speciellt jag missade direkt, när man avslutning var slut drog jag till nån pizzeria med grabbarna + Sara, sedan drog vi på utspringet på Rudbeck och efter det till stora och kollade på alla flak, otroligt kallt var det men ändå kul.

Drog hem till Mica efter och sedan drog jag till Stockholm med mor, mys.


Likes

Comments

Äntligen klar med 1:an, det har verkligen vart ett tufft år för mig med tanke på alla gånger jag bytt skola och linje, det har haft sina för och nackdelar men äntligen är 1:an på gymnasiet avklarat, bara 2 år kvar!
Ser verkligen framemot att fortsätta på Rudbeck och i min klass dessutom, kommer dock sakna Ara som försvinner hela 2an men men :/

Bilder från avslutningen med mina favoriter


Likes

Comments

En utav alla Rudbecks traditioner, Å-racet.
Köpte en pool tillsammans med Adan, Maja och Ella, slutade med att vi tog med Aram mitt under racet.
Detta kan nog ha vart bland de roligaste jag gjort, trodde inte alls att jag skulle bli blöt men kan ju meddela att jag ramlade i vattnet vilket var super trevligt :-)


Likes

Comments

Hanna kom till mig vid 14 tiden, vi fikade hos min mormor och morfar och sedan drog vi mot stan där Alexis väntade på oss, vi träffade på Hugo, Johan och Joel på gränden som vi också fikade med, sedan kom mica och vi drog till Spicy där vi också åt, haha tjockislivet

Det blev ganska kallt efter ett tag så vi drog och till Mica där vi hade ett rejält snack om livet, myspys.


Likes

Comments