Glædelig V-day

Jeg har i dag brugt dagen på at arbejde. Hvilket har været en voldsom lang dag, da jeg jo arbejder i et havecenter hvor vi også sælger buketter, hvilket har gjort at vi har haft voldsom travlt i dag. Personligt syntes jeg at hele det her valentines halløj er noget opreklameret pis, som jeg personligt ikke gider bruger min tid på. Nok mest fordi jeg syntes det er så fandens latterligt at Holland, der hvor blomsterne jo komme fra vælger at sætte priserne latterligt meget op til blandt andet denne mærkedag, men nok også fordi jeg selv er større fan af at man fejre kærlighed til hinanden hver eneste dag i stedet for at have en enkelt dag tilegnet til det - men ja hver sin smag som man jo siger, vi kan jo ikke alle være ens, da det jo ville være fandens kedelig.

Så min helt normale fejring af dagen i dag, skal bruges under mit dejlige bløde tæppe med en god bog og en cola, da jeg ærligt stadig har behov for at slappe af i min krop, jeg syntes godt nok at dette sygdomsforløb, har sat sit præg på min krop, som føles tung og træt nærmest hele tiden.

By the way, beklager det grynte billigede men jeg sidder på mit forholdvis mørke værelse da jeg ikke magter at tænde mere lys, men også fordi det skaber en bedre stening og dette lys er ikke ligefrem selfie godt - hahah. Nå men jeg har hente min MacBook og jeg regner stærkt med at få den op at køre i morgen, så jeg endelig kan komme i gang med at blogge fra noget mere optimalt end at gøre det fra ens mobil hele tiden, hvilket jeg virkelig glæder mig til!

Må i have en god aften!
Knus M xx

#nouw30daychallenege (fatter stadig ikke stavningen her)
#nouw30daychalllenge

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Den smukkeste og vist nok dyreste tv-serier, nogensinde lavet. I hvert fald i toppen, hvilket man også godt kan se når man ser den er Netflixs The Crown, som er en true historisk fortælling, som jeg lige er begyndt at følge med i også selvom det er en del tid siden den kom frem eller udkom- kald det hvad i vil.

De har vist nok haft et par håndfulde historikere på til at godkende detaljer og historier, på trods af at det også er fiktion. Hvilket vil sige at de har brugt formuer på at reproducere specielle items – det var vist noget med 1 million på en simpel togvogn, mener jeg i hvert fald at have læst et sted, men det giver altså en super gennemført, vanvittig smuk og virkelig medrivende tv-serie om det engelske kongehus og især Dronning Elizabeth, som er selve hovedpersonen.
Et kongehus som har været ganske lukket af, altså bort fra det folkekære ægtepar William og Kate.

Det er en SÅ spændende serie at komme indenfor – shit der har været meget drama gennem tiden. Hvis du tror, du skal sidde og kede dig og blunde hen, jamen så vil jeg da bare lige fortælle dig at that’s not gonna happen. Du får affærer, løgne, magtkampe og sorg og ja, It works! Jeg glæder mig allerede til at se videre.

Knus M xx
#nouw30daychallenege (ved ikke hvorfor man skal benytte dette hashtag, da det er noget volapyk, men det er altså denne alle bruger)
#nouw30daychalllenge

Likes

Comments

Så er vi endnu engang gået indbo en ny uge, men denne uge er på ingen måde startet særlig fedt for mig, og med dette sygdoms forløb jeg befinder mig i lige pt, er #nouw30daychallenge ikke længere en leg, men derimod rigtigt hårdt. Da jeg ærligt ikke har nogen overskud grundet en voldsom hovedepine som lige nu gør, at det bare at kigge på et tv eller en mobil er ekstremt smertefuldt og jeg bliver derfor nød til at opveje om denne challenge egenligt er det værd? Jeg har derfor besluttet mig for at min indlæg pt kun kommer ud, hvis jeg har overskud til at skrive dem, da det er langt vigtigere at jeg bliver helt raske igen, frem for at skrive en del blogindlæg.

Dagen i dag, har også ærligt kun bestået i at sove for mit vedkommen, da det er alt hvad jeg magter, med en krop som er totalt udmattet konstant - Yes sådan er livet også nogle gange.

Kæmpe knus fra sygesengen M xx

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Så er det endnu engang blevet søndag, og jeg har ærligt haft en lorte weekend. Jeg har for en gangs skyld, haft en fri weekend men den er så blevet brugt på at være helt ekstrem dårlig, så ja jeg har brugt min fri weekend på at være syg. Hvilket har betydet at bloggen har været forholdvis stille, da jeg har haft behov for at koble fuldstændig fra og holde mig helt væk fra elektronik, da jeg ærligt ikke havde overskud til at kigge på hverken computer, tv eller mobiltelefon.

Jeg har desværre tit sygdoms forløb som disse, hvor jeg besvimer og er meget svimmel. Hvilket dræner min krop fuldstændigt for energi. Nej, det lyder ikke særlig sund- men min læge har altså fuldstændig styr på hele situtationen, heldigvis.

Min krop er stadig meget afkræftet og jeg har derfor brugt min søndag på at slappe af og på at mentalt forberede mig til dagen imorgen, som jeg allerede nu kan sige, bliver en meget hård dag at komme igennem.

På trods af min lorte weekend med sygdom, håber jeg at i har haft en skøn weekend!

Knus M xx

#nouw30daychallenege

Likes

Comments

Yes! Så blev det tid, til endnu et indlæg og i dag handler det om et lille tip, til jer der ligesom mig selv, er fan af birkenstock sandaler. Jeg har længe været ret vilde med disse Arizoona i farven Shiny snake cream, men jeg har ærligt været alt for nærig til at betale de 750 kroner, som de jo koster på mange danske hjemmesider og i danske butikker. Jeg sad derfor i sidste uge, og kiggede lidt rundt på Ebay, da jeg fik en ide. Jeg søgte derfor på Birkenstock, og krydsede feltet af med Europa. Hvilket vil sige at, der kun kommer sælgere frem fra Europa, og på den måde, skal man jo ikke tænke på moms eller told, hvis man blot sørger for at landet man køber fra, er medlem af EU. Jeg faldt ret hurtigt over en italiensk butik, som havde mine nye babyer i min størrelse, til en sølle pris på 268 danske kroner + 111 kroner i fragt, hvilket giver en samlet pris på sølle 379 kroner, hvilket jo er væsentligt billigere end herhjemme i Danmark. Leveringen tog lidt over en uge, hvilket var super! Jeg kan dog se at de ikke har dem hjemme lige nu, men de har altså også mange af de andre modeller liggende inde på deres shop.

Jeg vil derfor totalt anbefale jer alle sammen, hvis i ligesom mig gerne vil spare lidt penge, at i fremover køber jeres Birkenstock sandaler hos sælgeren Pelosi_Shop på Ebay.

Knus M xx

#30daysnouwchallenge

Likes

Comments

Så kommer der endelig en længe ventede update på hele situationen omkring min Macbook og jeg kan allerede nu afsløre at jeg pige pt intet har tilovers for dette firma.

Hvordan kan min MacBook blive glemt 2 gang? Jeg indleverede min MacBook til hvad jeg troede var opdaterings problemer onsdag den 3. januar 2018 i Wecoveryou's afdeling i Køge. Her aftales det, at jeg SKAL kontaktes på SMS når den er klar igen, da jeg selv arbejder i butik med skæve åbningstider, og derfor er jeg ikke til at få fat i rent opkald mæssigt, hvilket ekspedienten også tydeligt skriver ned på min ordre samt, at den senest vil være klar den 14. januar 2018.

Torsdag den 18. januar vælger jeg at tage hen til butikken, da det undre mig at jeg intet har hørt angående min MacBook. Det viser sig så at den har ligget i butikken i deres butik hele to dage uden at jeg er blevet kontaktet - hvilket i sig selv er under alt kritik. Dog viser det sig også at min MacBook stadig er ubrugelig da den stadig ikke virker. For hvad jeg troede var opdaterings problemer, er åbenbart i virkeligheden et ødelagt harddiskkabel samt harddisk. Dog har jeg intet hørt fra værkstedet omkring dette. De har simpelthen bare sendt den retur til butikken uden at høre om det var noget jeg ville have lavet.

Det er i sig selv virkelig dårlig service, men det bliver desværre meget værre. Deres ansat der er på arbejde den dag er ikke ligefrem særlig behjælpelig, da han ikke kan svare mig på hvilke type harddisk jeg har i min computer, hvilket altså vil sige at han ikke kan sige hvad det vil koste at få lavet min MacBook. Dog kommer en af deres tekniker ud i selve lokalet, nok fordi han kan høre at jeg er ret så frustreret over hele situationen og ja grundet den generelt manglede information jeg har fået, han tager sig tiden til at besvare min spørgsmål og lover mig at han nok skal finde ud af hvilke type harddisk min MacBook har og han er endda så sød at komme forbi med svaret til mig, på min arbejdsplads samme aften, så jeg kan overveje om den skal laves eller ej. I hele dette forløb er han den eneste der rent faktisk har undskyldt over den ekstremt dårlige behandling, men det går desværre endnu mere ned af bakke herefter.

Dagen efter altså fredag den 19. januar 2018 aftaler vi at de skal lave den og at der max vil gå 3 uger, hvilket er irriterende men sådan er det jo når der er ventetid på de dele der skal bruges og at de sjovt nok bare skal kontakte mig på SMS lige så snart min MacBook er færdig.

I går den 8. februar tog jeg så endnu engang ind forbi deres butik i Køge, fordi det undrede mig at jeg intet havde hørt også selvom der kun var gået 2 uger og 6 dage. Her viser det sig så at det endnu engang er lykkes dem at glemme min MacBook endnu engang. Butikken i Køge har åbenbart fået ny ejer og under dette er det simpelthen nogen der har glemt at bestille mine reserve dele hjem, hvilket altså vil sige at de først kommer hjem i næste uge.

Hvorfor har jeg ikke fået nogen som helst information om dette? Det kunne jeg ikke få noget som helst svar på derinde, hvilket ærligt er vildt dårligt service og jeg er ærligt så vred over den måde jeg er blevet behandlet på generelt under dette forløb af Wecoveryou. Ikke engang i går fik jeg en undskyldning over at jeg endnu engang var blevet glemt og den nye ejer gad ikke engang rejse sig fra værkstedet nede bagved, men valgte derimod blot den lette løsning som var at råbe gennem butikken, hvilket er virkelig uprofessionelt og generelt bare uhøfligt.

Jeg kan ærligt sige at jeg er så vred over hele dette forløb og at jeg aldrig nogensinde vil få lavet eller anbefale folk at få lavet elektronik hos Wecoveryou og nu håber jeg da også bare at den bliver klar i næste uge, for det her er totalt langt ude og jeg fortryder meget at jeg valgte at bruge dem som værksted.

Jeg beklager for alt mit brok, og håber stærkt på at kunne vende tilbage med et mere positivt indlæg i morgen!

Knus en meget træt og sur M xx

#nouw30daychallenege

Likes

Comments

Godaften/nat kære læsere.
Min dag i dag, har haft fuld fart på og jeg er rent faktisk først lige suset ind af døren for 10 minutter siden. Hvilket altså betyder at mit planlagte indlæg omkring den nye fifty shades film og hvad jeg syntes om filmen, kommer til at blive udgivet enten i morgen eller i weekenden. Jeg har haft en meget blandet dag, som startede med en travl arbejds dag og endte i en biograf tur. Dog har der også været et par negative ting, men jeg tænker ærligt at jeg vil skrive meget mere om dette imorgen, hvor jeg rent faktisk har tid - frem for nu, da jeg skal tideligt op og på arbejde i morgen.

Jeg vil dog lige runde dette indlæg af, med at sige at filmen var virkelig god - jeg er fan og er ærligt kun skuffet over nogle småting, men det er egenligt nogle fejl de allerede lavede i film nummer 2 og at jeg ærligt gerne ville køre rundt i den Audi, sådan konstant og hele tiden. Det er ærligt en vold lækker bil, hvilket jo er meget godt, for så passer den jo til Mr. Grey himself.

Må i alle sove godt og drømme en masse skønne drømme!

Knus M xx

#nouw30daychallenege

Likes

Comments

Så er det endnu engang tid ti et mad indlæg og denne gang, skal det handle om boller. En af de ting, jeg virkelige godt kan lide at spise er en dejlig lun bolle med et forholdsvis tynd lag smør og så en kop varm kakao med flødeskum. Det er ærligt virkelig en favorit for min side.

Denne opskrift er ærligt virkelig let at lave og det går forholdsvis hurtigt, hvilket altid er positivt da jeg ikke altid har så meget tålmodighed – haha det er en af mine dårlige egenskaber, må jeg nok ærligt indrømme.

Ingredienser:

50 gram gær

8 spiseskefulde vand

3 deciliter mælk, her bruger jeg mini mælk da det er denne type vi også selv drikker og altid har i køleskabet.

6 teskefulde sukker

En kvart teskefuld salt

En halv deciliter olie, her bruger jeg primært olivenolie

800 gram hvedemel

TIP: her kan man også vælge at udskifte lidt af hvedemelet med noget Grahamsmel for at få lidt grovere boller.

Endnu et tip: Kom evt. kardemomme el. vanilje i, efter smag.

Opskrift:

Opløs gæren i lunkent vand fra den varme hane (30 grader C.) Tilsæt det øvrige, men kun halvdelen af melet. Ælt dejen sammen og ælt efterhånden mere af melet i, til dejen slipper.

Tril dejen til en pølse, og skær i passende stk. Form til kugler og stil dem på en beklædt plade. Dæk med et rent håndklæde, stil til hævning i 10-20 min.

Pensel eventuelt med æg, kold kaffe eller mælk og herefter bages de i 10-12 min. ved 225 grader C almindelig ovn

Opskriften svare til omkring de 16 boller, hvis man laver nogle små nogle – men jeg er ærligt større fan af at lave nogle store for at være sikker på at de bliver spist, hvilket betyder at jeg derfor typisk kun laver en 8-10 stykker.

Knus M xx

#nouw30daychallenege

Likes

Comments

Godaften bloggen.
Jeg befinder mig faktisk i dette sekund på et af mine efterhånden mange jobs, og jeg føler mig ærligt fuldstændig udkørt og ser bare frem til at vi lukker, så jeg kan komme hjem og så krydser jeg virkelig fingre for at min mors bil ikke er alt for dybfrossen. I dag kom jeg til at tænke over en masse ting, som jeg ærligt bare syntes er ved at være godt træls og jeg tænkte derfor at dagens indlæg i dag, skulle handle om dette i stedet for det indlæg jeg ellers har haft planlagt til i dag.

Jeg ved ikke hvorfor men lige for tiden, er der bare som om at alt går galt for mig, hvilket har gjort at jeg lige pt ikke ligefrem er glad, men faktisk mere sur og irriteret størstedelen af tiden.

Jeg er for det første ved at være sindsyg træt af at jeg stadig ikke har fået min MacBook tilbage fra reparation, selvom jeg afleverede den hos værkstedet den femte januar - hvilket nu er over en fucking måned siden. Dette gør mig godt og grueligt gal, da det bestemt ikke er optimalt på nogen måde, at skulle betale fuld pris for en reparation, som max skulle tage to uger - da de altså sendte den afsted for anden gang, så jeg må nok hellere tage et smut forbi dem i løbet af ugen, så jeg kan få en status på hele situtationen.

Jeg er ærligt også ved at være godt træt af, at min bil er i stykker. Jeg savner at have friheden som det blå lyn giver mig også selvom min mor har været så fandens sød, at give mig lov til at benytte hendes hvide lille dyt, når hun har fri mandag og tirsdag samt hente mig i tide og utide - tak mor du er min egen personlige superhelt.

Hvorfor det skal være så forbandet lang ventetid i samtlige boligforeninger i Københavnsområdet, ærligt det er jo for vildt at vente tiden i nogle selvskabte er hele 10+ altså over 10 år! For hvem fanden vil vente så lang tid? Ja, det fatter jeg jo så slet ikke. For hvem gide vente så mange år på en lejlighed, se det er mig en gåde?

Hvorfår det lige pludselige er blevet så fandens koldt, altså. For fanden hvor er det bare blevet koldt - jeg er nærmest en frossenpind døgnets fireogtyve timer og så tror jeg ærligt at jeg er ved at blive godt og grundigt syg, hvilket jeg bare slet ikke magter eller har tid til, på nogen som helt måde.

Jeg fatter ærligt heller ikke hvorfor kanal 5 holder pause midt i tredje sæson af Blindspot, som jeg plejer at følge med i hver tirsdag aften med min mor. Altså come on! Man kan da ikke bare tage et program af programmet midt i en igangværende sæson. Altså det er bare tarveligt, og især når de i forvejen er langt længere fremme i USA - hvilket jo betyder at min facebook startside tit giver mig spoilers om serien.

Sidst men ikke mindst, er jeg ved at være godt træt af at jeg intet overskud har lige for tiden. Da dette faktisk resultere i at jeg ikke lavet andet end at arbejde og at sove. Hvilket er ret deprimerende, fordi jeg burde jo bruge min tid på en masse jeg holder af, eller i hvert fald sammen med en masse mennesker jeg holder af. Dog ser jeg sindssygt frem til weekenden hvor jeg har fri både lørdag og søndag og det aller bedste ved dette er også at jeg ingen planer har, hvilket er fedt, for så kan jeg forhåbenligt få ladet lidt op, så jeg igen kan få noget overskud tilbage i min hverdag.

Knus M xx

#nouw30daychallenege

Likes

Comments

Så dagens indlæg, skal i dag handle om en del ting, som jeg simpelthen ikke kan se mening med på nogen som helst måde. Nogle vil mene at jeg er underlig og krævende, jeg vil derimod mene at disse undringer er fuldstændig normale. Jeg har derfor i dagens anledning, samlet en liste over ti ting, som jeg simpelthen ikke forstår og som jeg ærligt, aldrig tror på at jeg kommer til at kunne forstå.

Hvorfor der altid findes denne gruppe mennesker i et træningscenter som skal stønne, mens de laver øvelserne? Det er jo ærligt den klammeste lyd at høre på mens man træner.

Hvorfor de fleste folk køre med hovedet under armen, det er ærligt nærmest normalt at folk køre over fuldstændig rødt mandag morgen, når jeg er på vej på arbejde lidt i fem.

Forskellen på bookingnummer, reservationsnummer og ticketnumber, når man køber en flybillet. Det gør mig forvirret og usikker hver eneste gang jeg skal ud og rejse.

Hvorfor det kan være fandens svært at style strømpebukser. Jeg har ærligt givet op på den front, strømpebukser bliver bare aldrig rigtig fede.

Webshops, som ikke har gratis fragt, eller i hver fald dem, som tager det hvide ud af øjnene for at sende deres ting, se det fatter jeg ikke og det er altså også personligt sådan, at jeg så tit undlader at købe noget fra sådan nogle sider, da jeg simpelthen ikke gider betale for fragt.

Folk der filmer koncerter. Søde ven, du kommer jo ikke ligefrem til at gå hjem og gense hele koncerten og hvis du skulle påtvinge ANDRE at se disse lange og kedelige koncertvideoer er man jo decideret tarvelig. Jeg mener bare, at det altså slet slet ikke er det samme at se en koncert på tarvelig Iphone, som det er at være til stede og faktisk nyde musikken, hvilket jo er grunden til at man tage til koncert. Så hvorfor har de fleste så travlt med at få krampe i deres overarmen og skærme udsynet for alle andre, i stedet for at nyde øjeblikket og musikken, se det fatter jeg slet ikke.

Facebook “stories”. Nice try Facebook, det var i bare lige et par måneder for sent på den, og så tror jeg ærligt bare personligt at jeg syntes at det hære mere hjemme at lave sin storiesinstagram og snapchat, i hvert fald ifølge mig.

Folk der lader ét lille bitte stykke toiletpapir siddende på rullen. HVORFOR?! Det er jo ærligt bare mega tarveligt overfor den næste, som skal benytte toilettet eller faktisk er det jo bare en slem for dovenskab at man ikke magter at skifte rulle, i følge min optik.

At bestille en lille version af en drik, når man får mere for pengene ved at købe en stor. Det er jo ærligt for dumt, at skulle betale meget mere for meget mindre.

Kommaer. Hvor og, hvornår, de skal og ikke skal bruges. Det tror jeg ærligt aldrig jeg finder hoved og hale i.

Dagens indlæg kommer i dag lidt sent, men det er simpelthen fordi jeg har været ude og købe et mega fedt bordspejl fra La vida og så tog jeg lige en lur på 3-4 timer – hvilket man godt må når man står op 04.15 hver mandag.

Knus M xx

#nouw30daychallenege

Likes

Comments