It's the moost wonderful timee of the yeear. Ok nä, sommaren är obviously bättre men barca är bra mysigt såhär under juletid(sen råkar jag vara julfantast också men det är en annan historia). Första advent firades därav med glädje genom att shoppa julpynt och gå på julmarknad, och avslutades givetsvis med glöggmys(tack ikea!!!) och filmen the holiday(tack jude law!!).

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag som inte alls är ett stort fan av födelsedagsfirande, i alla fall inte av mig själv, tyckte att det kändes lagom att göra en liten utflykt på min födelsedag. Så jag och mina fina tjejer tog tåget in i landet och besökte vingården Codorniu för en wine tour och cava-provning. Efter det promenerade vi in till närliggande stad och käkade en fantastiskt god cava-lunch​. Sedan blev det en lugn kväll då har dragit på mig en förkylning. Oavsett: perfect bday!

Likes

Comments

Hej! Jag insåg för några dagar sedan att det var över ett år sedan jag slutade att blogga helt. Och även om det har varit väldigt få inlägg med allt annat hög kvalité, så är det så kul att titta tillbaka på. Så med det sagt, så kände jag att det var dags för en ny blogg. Jag kommer med andra ord inte importera inläggen från min gamla blogg men vill man av någon anledning kolla in den så gör med det här .

Likes

Comments