​Det blev ett mindre kaos här hemma inatt. Bråkade med sambon, vilket inte händer ofta, och hatar det lika mycket varje gång. Han var arg/besviken men är väldigt bra på att hålla allt för sig själv tills det exploderar, vilket det gjorde nu. Så.. han slog upp ett hål i sovrumsdörren i ren panik, jag grät och låste in mig på toaletten med ett tändare för att hålla lågan mot armen. 

​​Har inte skadat mig på över ett år, inte ens velat det mer än någon enstaka gång, men nu fick jag panik och då kom gamla vanor upp till ytan. När han kom in efter en cigg och upptäckte den låsta dörren så frågade han direkt vad jag gjorde. "Ingenting" var inte ett svar han trodde på så han låste upp (det är ett enkelt lås du kan låsa upp med hjälp av en sked eller liknande) och i princip tvingade mig att låta honom lägga om det. Turligt nog hade vi kvar en av de där nätliknande sakerna (tappar ordet just nu) som läkare använder på just brännskador, för att bandaget inte ska fastna. Och turligt nog har sambon kunskaper i sådant och vet vad han ska göra, istället för att få panik och stå handfallen.

Det slutade iallafall med att vi pratade, sa förlåt, tog varsin cigg och sedan gick och la oss då båda två var totalt utmattade. Är bara glad att vi inte gick somnade som ovänner (har hänt en gång) för det är något jag verkligen hatar. Samma sak om den ena går hemifrån efter ett bråk. Man vet aldrig vad som händer och jag vill då fan inte riskera något.. Hade inte kunnat förlåta mig själv.

Likes

Comments