​Jeg sitter og tenker tilbake og kan virkelig ikke forstå det.
Hvordan kunne tiden gå så fort?

I dag er det 6 måneder og 1 dag siden Cornelia ble født. Det er 6 måneder siden vi våknet hjemme i sengen med en baby i mellom oss. 
Hun har gått fra og være den lille hjelpesløse som bare lå og sov, spiste,fikk ren bleie og sov igjen til å bli ei blid og aktiv frøken som skal følge med på ALT!
Det går jo enda mye i bleier, mat og søvn, men samtidig så er hun jo så mye mer med. Hun ler,smiler,drar oss i håret, ruller og tuller. Hun er jo helt fantastisk og hver eneste dag nytes til det fulle!

Jeg visste at tiden ville gå enda fortere i denne permisjonen så her har innstillingen vært at alt skal nytes selvom noen dager kanskje er mer slitsomme og tunge enn andre. Nå har jeg 6 måneder igjen og være hjemme med henne før det braker løs med barnehage og jobbtilværelse igjen.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 443 Lesere

Likes

CommentsJeg har akkurat krøpet langt under dyna med pcen på fanget og tørket støv av innloggingen min her på Nouw.
Nå er det virkelig på tide å bli flinkere til å ta bilder og bli mer aktiv her inne også.

Kvelden har jeg fått nyte helt alene i dag. Den har bestått av masse tente lys, litt frukt i skåla og en boks med iskald cola.
Planen min var å pleie denne slitne mammaskrotten med et bad i jaquzzien, men så begynte det å snø og lysten forsvant like kjapt som den kom.
Rart med det, man har en ting som er så deilig å bruke når det er kaldt ute, også lar man vær bare fordi det er total pining og gå de 5 skrittene fra verandadøren og oppi? Jeg må tydeligvis skjerpe meg på det punktet også..

​Mannen er på guttekveld og barna sover som steiner, så nå som lysene er slukket skal jeg benytte tiden til til nettshopping og oppdatering av Instagram. Det er kvalitetstid for en mamma det. Flere som kjenner seg igjen?

Håper dere har en fin kveld, vi skrives mer i morgen!

  • 447 Lesere

Likes

Comments

Permisjonslivet byr på litt ekstra goder så i går valgte jeg å holde Dennis hjemme fra barnehagen. Det er ikke så ofte jeg gjør det, men om jeg har litt energi til overs og jeg kjenner at vi trenger litt kvalitetstid sammen hender det at jeg spør om han har lyst.
Mandager er ingen "spesiell" dag i barnehagen hvor de går på tur eller gjør andre større aktiviteter så jeg syns det var koselig med en litt lenger helgefølelse.

Turen i går gikk til Gamlebyen. Vi fant kastanjenøtter og plukket en hel haug, kikket på endene, hilste på geitene og var i parken og husket og klatret litt. Lillemor sov søtt i vognen sin mens vi var ute og fortsatte duppen sin da vi kom tilbake til bilen.

Gamlebyen har vært Dennis sitt fristed helt siden han var et par år gammel. Han går aldri lei av å mate ender,klappe geiter eller å gå rundt å utforske alle de gamle bygningene. Vi er heldige som har et så fint sted bare en kort biltur eller fergetur unna hjemmet vårt.


HAR DU ELLER BARNA DINE ET STED HVOR TANKENE KOBLES HELT UT?​

Likes

Comments

Da har den 2. dagen i november startet og nok en måned er forbi.
Oktober har vært en litt utfordrende måned for oss med mye forskjellig som har skjedd, men det var absolutt en fin måned! Her kommer en liten oppsummering:

- Jeg og Cornelia har trillet/gått 15 mil med vogna.
- Kostholdet er lagt om og jeg kom meg så smått i gang med trening på senteret igjen.
-Vi har solgt den gamle spisestuen og fått oss nytt spisestuebord. Stolene derimot mangler fortsatt. Hvorfor skal det være SÅ vanskelig og finne noen nye som matcher stoffet på sofaen?- Vi har vært en helg på Storefjell med masse god mat og drikke. Barnevakt på lillesnupp for første gang, noe som føltes både veldig rart og deilig på èn gang.
- Jeg har handlet ferdig og gjort klart alt vi trenger til dåpen, bortsett fra grønnsaker og loff. Jeg har bakt til den store gullmedaljen og har nå en fryser full av mat til den store dagen.
- Storebror i huset har feiret Halloween i barnehagen og satt som et tent lys og ventet på de som var ute og gikk på lørdag.

​Nå er det en ny måned og vi går en enda kaldere tid i møte, men det skal ikke få stoppe meg i å trille turer! I dag skinner solen igjen og vi skal ta oss en fin og lang tur ut i dag også, og forhåpentligvis blir det en liten tur på treningssenteret for meg når ungene har lagt seg og mannen er hjemme fra jobb.
Jeg ser også at nouw takler dårlig at jeg legger inn mobilbilder, så jeg må bli flinkere til å ta med meg kameraet mitt rundt. Speilrefleksen blir så tungvindt alene, men jeg skal se om ikke jeg finner kompaktkameraet til min kjære en plass her.

Håper dere har hatt en fin start på både måneden og uken!

Likes

Comments

God mandag!
Jeg sitter her og nyter en kopp te og saumfarer nettet for gode DIY ideer til nytt sofabord.
Vi har solgt Bombayspisestuen vår. ENDELIG! HURRA!
Nytt bord har kommet inn, og da passer Bombay sofabordet til samboeren min bare enda dårligere inn enn før. Derfor er planen å få laget noe som kan bli tøft sammen med DIY tvbenken vår og det nye spisestuebordet.

Jeg håper på å kanskje få reist ut på byggvareforhandleren vår allerede i kveld, men vi får se. Førs må jeg legge en plan på hvordan bordet skal se ut og hvor stort det skal bli.

Inspirasjon er hentet HER og HER

​Nå skal jeg lete litt videre etter andre typer bord, gjerne noen mer praktiske. Etter det venter en veietime på helsestasjonen før lille frøkna vår. Håper virkelig hun har gått opp i vekt nå! Kryss fingrene for oss.

Likes

Comments

Vel, her går dagene med på å planlegge dåp. Det er liste på liste. Det er seriøst lister overalt! Bordet ser helt bomba ut med lister,målebånd,babytøfler, et halvt glass med vann, kulepenner og fjernkontroller.
En småbarnsmors hverdag? Please si det ikke bare er meg?
Nå sover frøkna og jeg burde støvsuget i 1.etasje, men her sitter jeg altså i alt rotet mitt og surrer.
Jeg har jo gjort dette her en gang før, men da med halvparten så mange gjester og da hadde jeg bare ett barn og tenke på, så denne gangen føler jeg det er litt mer kaos.​

I dag skal vi rekke både barseltreff og en handlerunde før storebror skal hentes i barnehagen og middagen skal på bordet, så her er det bare å hive seg rundt nå.
Jeg slenger med noen bilder jeg har latt inspirere meg til litt pynting i lokalet på dåpsdagen.
All inspirasjon er hentet fra Pinterest .Likes

Comments

Nå er det jammen meg lenge siden sist..


Forrige gang jeg var innlogget her og skreiv et innlegg hadde jeg en stor mage, klarte knapt å sove og var veldig spent.
Nå sitter jeg i sofaen med en tilnærmet lik kropp som før jeg fødte og ei lita jente på 2 måneder.
Den siste tiden av svangerskapet var enormt tøff og tiden etterpå har gått med på å lære denne nye, lille personen å kjenne. Vi har måtte finne nye rutiner som skal fungere for hele familien og vi har brukt mangfoldige timer på å ligge i senga og sofaen og beundre dette vinduderet vårt.I disse tider har ting roet seg ned, vi har en del rutiner på plass og dagene går med til å planlegge dåp og å nyte livet i permisjon. Jeg har planer om å plukke opp bloggingen igjen og siden vi nå bare har noen uker igjen til dåpen skal være regner jeg med det vil bli litt dåpsinspirasjon her inne fremover. Vi har også diverse prosjekter på gang her i huset igjen,så jeg lover at det ikke skal bli kjedelig å følge med fremover.Jeg håper at dere som har pleid å lese bloggen min er glade for å se meg tilbake her, og at eventuelt nye lesere vil sette pris på å få ta del i litt av vår hverdag.
Ha en fin dag i solen :)ER DET NOEN INTERESSE FOR AT JEG SKAL DELE FØDSELSHISTORIEN MIN?​​

Likes

Comments

Det er onsdag og jeg sitter med en skikkelig søndagsfølelse. I hele dag har regnet plasket ned og tåken henger i dalen her. En skikkelig forsmak på høsten vil jeg si vi har fått, men da er unnskyldningen kanskje større til og bare bli inne og kose seg?

I skrivende stund har jeg krøpet opp i sofakroken med en haug av puter, dyne,kakao med krem og tv som surrer i bakgrunnen. Masse lys er tent for kvelden og her skal jeg bare bli og kose meg.

​Jeg er en skikkelig sommerjente og hele vinteren gikk jeg og så frem til sene sommerkvelder på terassen, hagearbeid,grilling,bading etc. Vel, slik ble jo ikke sommeren i år så jeg har bestemt meg nå for og bare nyte dager som dette. Selvom jeg egentlig misliker slikt vær veldig så hjelper det og bare være positiv.

Ha en fin kveld alle sammen :)

Likes

Comments

Happy mandag alle sammen! Har dere det bra?

Her hos meg skinner solen i dag, og det gjør jo noe med humøret. Mandag betyr ny uke, og ny uke betyr også ny svangerskapsuke for meg. I dag er det faktisk bare 30 dager igjen til termin. Måtte de 30 dagene gå sabla fort! Nå er kroppen min så tung,vond og lei at jeg blir lei av å se meg selv.
Det eneste som holder meg oppe nå er at jeg vet at disse vondtene og plagene forsvinner så fort lille snuppa er ute av magen, så jeg klamrer meg i håpet og prøver og ikke telle dager.

Håper dere liker slike interiørinnlegg? Jeg tenkte ihvertfall at et bilde av de fine rosene kunne være med på å sette litt farge i hverdagen :)
Nå skal jeg krype ut på kjøkkenet og starte på hjemmelaget pizza til mannen kommer hjem fra jobb. Håper han blir fornøyd med dagens valg av middag. Jeg har nemlig lyst på Mcern mat i dag så noen av oss må jo faktisk spise denne pizzaen som vi har utsatt å lage nå 3 dager på rad. Fnis.

Ønsker dere en super mandag videre, håper solen skinner for dere også!Likes

Comments

Skyer altså! Fasinerene saker, ikke sant?
Vi har hatt ganske variert vær her i dag og plutselig skyet det til over feltet her og jeg ble helt fasinert over de forskjellige fargene og formene på skyene. Tror jeg ble sittende og drømme meg litt bort.
Noen snaps av skyene ble det ihvertfall.

​Ser dere hjertet inni skyene på bildet over her?
Jeg var litt trist da jeg satt ute og tok bildene, men dette bildet her fikk meg til og smile igjen <3

Likes

Comments