Som ni läste i mitt förra inlägg så ska jag sälja Twilight. Jag har aldrig sagt när men tiden går.
Troligtvis ska jag sälja henne i vår/sommar och sen skaffa en hund. Jag vill verkligen lägga mycket tid i 9:an. Jag vill inte stressa igenom hela mitt liv. Om jag stressar i skolan så stressar jag i stallet. Det går inte. Jag kan göra ett inlägg någon dag om vad jag ska ha för hund och lite så. Jag vill ha hund nu och Twilight. Jag vet att jag hinner det. Vi får se hur det blir och ta dag för dag.

Idag fick iallafall Twilight gå ut en runda och bli mycket ompysslad i stallet. Min gosis💕💓
Förresten igår hoppade jag med Twilight, hon var super duktig
. Vi höjde ribban till 110, hon hoppade det lätt plätt:p
Kramizz🤗

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

7/9-2014 klockan 20:00 stor jag ute i ös regn, denna dagen skulle bli den bästa dagen i mitt liv. Kan ni gissa vad?
Twilight skulle komma. Min helt egna ponny som jag skulle få gå till varje dag och ta hand om helt själv. Det var helt magiskt. Efter en stund hörde vi en häst gnägga, redan då kände jag lyckan om "min ponny". Vi lastade ut henne och gick med henne in till stallet. Jag kommer ihåg att jag frågade om det var en dröm eller inte.

Nu 2 år senare sitter jag här med mycket tankar och ett svårt beslut som ska tas. Min hjärna kryllar av tankar.
Detta gör min stressad och förvirrad. Ska jag eller inte, vill jag vill jag inte. Jag vill inte jag kan inte och det går inte. Detta får inte hända, men jag måste. Ridningen gör mig helt förvirrad. Jag är för lång, jag vill ha en mindre som ska ta upp henne på dom ännu högre klasserna som ska ta henne till vårat mål, mitt och Twilights.

Nu sitter jag och letar efter en ny ponny, en d-ponny som jag ska köpa. Det känns ändå rätt.
Tänk en d-ponny som jag passar och som jag kommer flyga över på ännu högre klasser. Det kommer kännas rätt, jag vet det.
Jag vet att det kommer vara jobbigt. Och detta gör jag för Twilights bästa inte för mitt bästa. Twilight är det finaste jag har. Min bästa vän. Tänker mig ett liv utan min bästa vän, nej. Jag kämpar och försöker men det funkar inte.
Så nu har jag bestämt ett beslut som jag egentligen inte vill ta..

Likes

Comments

Hejsan!!

Nu blir det en ny start med nya möjligheter.
För att den ska starta igång bra så föreslår jag att uppdatera vad som hänt och vad som ska hända.
Twilight är fullt igång och går som en klocka. Hoppningen går som den brukar.
Idag ska jag iväg på fest hos en kompis. Det blev en lång ute ritt på twilight igår.
Eftersom att jag ska vara iväg hela helgen så tar mamma & pappa hand om Twilight. Hon får gå ut och gå fre-sön. Kanske att jag rider en stund på söndagen. Vi hade iallafall tyska läxa och engelska läxa igår Och jag fick alla rätt
🍬
Det är rätt lätt nu för tiden. Jag är ju i skolan nu och ska på teater, vilken jag inte tycker är särskilt kul men kvällen ska blir rolig iallafall! Vi kanske hörs ikväll.

Likes

Comments

Just nu ligger jag här i mitt rum med hög musik och gör inprincip ingenting. Om en stund ska vi fika på tårta och kakor, mums. Vi har som sagt kräftskiva, själv tycker jag att kräftor är jätte äckligt i stort sätt.
Fick bli kex och paj för min del.

Twilight gör verkligen framsteg. Nu när jag rider går hon verkligen ner och framåt. Istället för att dra upp och höja huvudet och spänna sig. Hon fick så lätt låsningar innan när hon höll på som hon gjorde. Tyvärr fick jag ingen video på dagen ridpass. Verkligen det bästa passet jag ridit i HELA MITT LIV, jag är seriös. Dressyren, Twilight och jag börjar verkligen klicka. Nu ska jag få dressyr tränare, Madde & hopptränare,Camilla:) Super!

Likes

Comments

Filmen va grym!! Bästa filmen jag sätt i hela mitt liv, haha. Nej med den var riktigt bra. Ni borde se den.
Idag ska jag träffa några kompisar, vi har inte planerat vad vi ska göra ännu. Blir nog en lugn dag, eller?
Jag ska till Twilight ikväll och rida väldigt lugnt.
Men nu till det bästa, äta frukost, byeeee

Likes

Comments

Ändrade planer..
Ska på bio med några vänner vid 9. Filmen heter "bad moms". Hört mycket bra om den. Faktiskt länge sen jag gick på bio.
Kan göra ett inlägg vad jag tyckte om den ikväll, kram😸

Likes

Comments

Hejsan!
Kom nyss hem från stallet efter en kort stund i stallet. Kom vid 8-10:30. Jag vill inte dra igång för hårt nu i början så jag red ut idag. Blev en runda i skogen och slutade med spring på ängen och backträning, hon var väldigt duktigt.
Red på långa tyglar hela passet så hon fick sträcka ut sig från passet igår på banan.
Nu ska jag kolla på en serie och äta frukost.
Har inte mer planer för idag förutom att jag ska träffa Rebecca ikväll!
🙏👌

Likes

Comments

Igår gick i stort sätt allt fel😹
Jag och Alva åkte ut till Filippa och vi skulle hjälpa henne när hon hoppade.
Jag och Alva skulle dessutom rida Lady som stod i samma stall. När vi hämtade Lady sprang hon iväg. Hon hade en slags geting på sig som inte flög inte flög iväg och då försökte hon springa på oss och ta hjälp, haha. Det tog ca 2 timmar innan vi kom in med hästarna.
Vi red och det gick bra.
Efter det åkte vi hem till Filippa och åt.
Sedan körde Filippas pappa oss till Twilight.
Hos Twilight uppstod ett till problem. Min kompis tog Twilight och skulle börja gå ner med henne när jag stängde från hagen.
Twilight slet sig och drog av sig grimskaftet. Hon testade henne. Det var ju stooora fält vart hon än kollade och det skulle kunna ta timmar innan vi fick in henne tänkte vi. Hon sprang hit och dit och upp med svansen och hopp hit och dit.
Efter en stund fick jag tag på henne och vi gick ner. Borsta och fixade henne. Efter det red vi hem henne som tog ca 1 timme. Vi fixade och borstade av henne. Nu sitter vi här helt slut i sofforna efter gårdagens jobbiga händelse, puh.

Likes

Comments

Nu sitter jag här hos Rebecca och gör in princip ingenting. Vi har precis varit på stan och käkat. Tog en bakpotatis med räkor, så himla gott!!
Om en stund ska vi hem till mig, inga planer för ikväll. Men vi är sugna på att hitta på någonting, så vi får se vad kvällen bjuder på. Jag kan försöka göra ett inlägg senare ikväll om jag inte glömmer
👻 glöm inte kolla in Beccas blogg! @Rebeccawidenfors

Likes

Comments

Jag och min bruna fläck med namnet Twilight men som även kallas "Twi". Jag heter alltså Meja Lindau och är född 02. I nuläget lägger jag all min tid och pengar på min älskade ponny. Twilight är en maxad C-ponny, född 2004. Just nu tävlar vi på regional LB. Och snart är vi redo för LA. Vi är inte så mycket för dressyr, vi tävlar bara hoppning nu. Ofcourse så tränar jag en massa dressyr, för jag vet ju att annars skulle hoppningen inte gå alls.

Twilight i sig är en svår ponny med mycket vilja. Och när jag säger svår menar jag att man behöver vissa knappar på henne för att det ska gå bra. Ibland blir det svårt eftersom båda vill så mycket och olika saker så ofta blir det kaos.
Men i längden så stärks våran vänskap oerhört mycket varje gång vi är tillsammans. Hon är ju min bästavän och tillsammans är vi #teaml
💞💞 /Meja

Vi heter "MLMHHORSE" 

Likes

Comments