• Jag heter Meja Persson.
 • jag är 12 år och fyller år den 1 juni .
 • jag har inga syskon som jag är väldigt glad över.
 • jag tycker att mat är det bästa som finns i hela världen.
 • jag älskar att umgås med vänner, fast inte med dem som är falska utan ärliga.
 • min favorit mat just nu är tacos.
 • jag gillar mode och smink väldigt mycket.
 • jag gillar att sjunga även om jag låter som en kråka.
 • jag har alltid söndags och måndags ångest.(vem har inte liksom)
 • jag gillar nästan allt med julen förutom snö,sill och ingen värme,
 • värme är det bästa.
 • jag går i en slags gymnastik sport och klubben heter frisksportarna.
 • jag bor i Motala.
 • jag är egentligen blond hårig
 • slut
 • Hadeee

Likes

Comments

hej hej!

denna dag har varit ganska rolig..

vi började lektionen med hemkunskap, vi bakade julgodis. det var kul o gott.

sen så hade vi vanliga lektioner....

men som tur är så är jag läxfri denna vecka , är super glad över det, eftersom att jag verkligen hatar läxor.

när jag kom hem så satte jag mig i sängen ock gick in på lite sociala medier. därefter så tog jag på mig myspys och gjorde lite mellanmål. asså det är verkligen iskallt ute, så jag tar nog o gör mig lite te snart :)

nu ska jag bara vänta tills det blir fredag.kommer ta typ 100 timmar tlls det är fredag.

idag i skolan så skulle vi i klassen redovisa en bild. men när jag skulle gå fram så vart jag typ röd som en tomat, och kunde knappt prata o jag börja skratta, hehe typiskt mej!

men jaa, det var allt jag har att skriva om just idag, det kan komma ett inlägg senare sen men annars blir de väll imorron eller i övermorron.

haadeeee.

Likes

Comments

Helloo

Idag är det den 7:de december. jag tycker att tiden går väldigt snabbt. Den 24:de december så är det julafton, jag vet inte riktigt, men på något konstigt sätt så verkligen gillar jag julafton. inte på grund av julklapparna,eller jo lite, men inte bara det. Jag gillar maten (det absolut bästa som finns är mat) men mest av allt så är det att man får klä upp sig så fint och sminka sig. Men det också kul att umgås med alla såklart. Btw min släkt och familj gör det jätte fint på julafton, vi firar alltid julafton hos min moster och mina kusiner. Sen så drar jag till farmor och sover över hos henne varenda jul. Btw det var förra året på julafton jag tonade om mitt hår brunt :)


Nyårsafton

varje år på julafton så äter vi en god kex och ost bricka. det är verkligen jätte gott! sen dricker mamma och pappa vuxen champagne och jag barn champagne.

Detta var allt jag kom på att skriva om i detta inlägg, vi hörs i nästa inlägg, herrå.

Likes

Comments

hej...

hmm, vet faktiskt inte vad jag ska säg ajust nu, det känns som om att det har gått typ, ett år sen jag skrev på bloggen.

Men jag ska faktiskt börja att skriva igen, jag t vingar inte att läsa min blogg, eftersom att jag har ju bara börjat och slutat me bloggen hela tiden, fast jag hade en anledning, detta år har jag nationella prov, och jag måste klara dem för att inte gå om en klass.

men jag har iallafall börjat igen, jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan. högst så väntar jag att uppdaterainlägg varannan dag.


HEJ DÅ💘

Likes

Comments

Neeeeej! I morgon är det ju skola! Jag som åtminstone vill ha lov en vecka till! Men men. Direkt denna vecka ska vi ha två pro! Så himla jobbigt! Detta inlägg får bli kort, har typ inget att skriva om. Men jag hoppas ni har haft ett trevligt lov, så hörs vi, puss hej.

Ni hittar mig här:
Instagram: mejapersson
Videofyme: mejaperssonLikes

Comments

Idag så baka ju mamma och jag. Vi baka rulltårta. En vanlig och en med chockad. Det blev jätte gått. Men som vanligt så tänkte jag ju såklart inte på att lägga ut inlägg och bilder när vi baka. Men ni får nöja er med detta inlägg, fast jag skrev ju ett inlägg i morse också. Men jag ska sova nu. Godnatt, puss och kram.

Likes

Comments

Det blev tyvärr inget blogginlägg igår, jag hade inte tid. Eftersom att jag var i mjölbys simhall igår så vart jag jätte trött! Men jag hade med en kompis dit, tindra. Jag var med henne efter simhallen .Sen när jag hade kommit hem, då orkade jag ingenting! Men jag åt god mat och så myste jag lite. Sen så la jag mig i sängen och sov, somnade typ klockan tolv. Men idag ska jag baka tror jag, det kommer Bilder och inlägg då.
Men hoppas ni läser min blogg och detta inlägg så hörs vi, puss hej!

Likes

Comments

Imorgon så ska jag upp tidigt. Jag ska åka till mjölbys simhall med mormor, moster, kusin och en kompis. Alltså tindra❁ det ska bli så kul. Vi åker klockan halv två. Sen stannar vi där i några timmar. Amen iallafall så längtar jag otroligt mycket. Men på morgonen innan så ska mamma och jag gå till ett café och fika. Set ska bli gott.

Men jag hoppas ni läser min blogg och detta inlägg. Godnatt och dröm sött. Puss.

Likes

Comments

Jag har varit på stan idag. Fast inte med en kompis. Men min.... mormor! Det var kul. Först så åt vi på Balkan. Jag åt pizza. Sen så gick vi till akademin bokshandeln. Därefter så gick vi till H & M, Hemtex, kicks, kapphal (stavning) och sedan Rusta. På H & M så fick jag ett Nivea läppbalsam. Och på rusta fick jag Avsminknings servetter. Och en smink låda. Även om det inte var så många saker så vart jag glad ändå. Det kommer bilder på sakerna. Men jag hoppas ni läser min blogg, och detta inlägg. Så hörs vi, puss hej. ❁.

Likes

Comments