Idag är det fredag, yaaay, och idag började jag skolan kl 8:00 och fick sedan sluta 10:00! Gud va skönt det var. Och nästa vecka kommer vår klass att få sluta kl 11:40 flera dagar och en dag börjar vi kl 12:15. Ni förstår inte hur glad jag är över det. Vår klass har för det mesta haft skola från kl 8:00 till 16:00 hittills. Så det kommer verkligen bli skönt att få ha lite lugna dagar det här året.

Så eftersom att jag slutade så tidigt kom min mamma och hämtade mig så for vi och köpte lite blommor till trädgården och kaféet. Sedan for vi och letade efter linoljefärg, vilket var ett tragiskt misslyckande. När jag kom hem gick jag direkt upp på mitt rum och bytte till myskläder. Sedan var klockan runt 12 så jag gick ner och lagade pirkkas nudlar i gräddsås, vilket är super lätt och super gott. Medans jag åt såg jag på Dance Moms vilket är min go-to serie atm. Det är det enda jag ser på så fort jag har tid och lust. Sedan har jag faktiskt sovit i några timmar också och jag vaknade runt 17:30, vilket betyder middagstid! Så jag kämpar och försöker gå upp ur sängen men min kropp är så trött. Jag klarar nästan inte av att sova på dagen för min kropp blir så otroligt trött fast än jag vaknar av mig själv och allt. Men jag måste få i mig mat så jag ska stiga upp! Så jag får skriva mer sen. Ha det bra! :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag äntligen gjort det! Jag har nu tagit en bild på min nya väska. Men jag har dock inte riktigt orkat och haft tid att ta bilder på kläderna än. Vet inte heller om jag verkligen kommer att göra det eller om jag tänker försöka ta lite outfit bilder istället. Jag har inte de bästa ställena att ta bilder på, särskilt nu under hösten då det har blivit mörkare och solen inte skiner in lika mycket. Men jag hoppas att om ni läser detta och vill se lite särskilda bilder på något, så skriv gärna en kommentar så försöker jag fixa det!

Tack för att du läste! :)

Likes

Comments

Min helg har varit väldigt tråkig. Jag har för det mesta jobbat och sedan bara legat i sängen och tjockat mig med lite chips och dipp haha.

Förra veckan var inte så speciell heller. Det var första veckan i skolan och vi har inte gjort speciellt mycket ännu. Så tror inte jag behöver berätta så mycket om det just nu. Men något kul hände förra veckan, och det var att min beställning kom! Jag fick min väska, lite produkter och två andra plagg. Jag har köpt nästan en helt ny garderob den här sommarn och det känns så bra. Jag är mycket bekvämare i kläderna och mig själv + nu har jag mycket fler alternativ. Tidigare har jag endast haft ett fåtal outfit alternativ. Men nu känns det mycket bättre och har alltid nåt fint och simpelt att ha på mig. ❤

Jag har inte hunnit ta bilder utav allt jag har köpt än. Men jag ska försöka göra det så fort jag kan så jag kan lägga upp det här! :) Här är en snabb bild jag tog på väskan, inte den tydligaste men det är som en liten sneak peak! ;)

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Goddagens!

Idag har varit en väldigt lugn dag för min del. Jag steg upp klockan 5.30 imorse för att göra mig redo och klar för skolan. Idag var då första skoldagen utav andra året på yrkesgymnasiet. Jag går en linje kallad Informations & kommunikationsteknik, eller datanom, vilket innebär en massa datorteknik, (främst mjukvara). Eftersom att det var första dagen idag så har vi inte hunnit göra så mycket. Vi hade introduktion i ca 2 timmar ish och sedan hade vi hål, då hela klassen for och åt kebab, och sedan hade vi en engelska lektion med en massa prat. Imorgon börjar det riktiga schemat och alla vanliga lektioner sätts igång. Men inte bara det! Imorgon får jag hämta ut en väska jag har beställt från nelly.com! I can't wait, den är sååå underbar och helt perfekt för mig. Den var visserligen otroligt dyr, men det är värt det i slutändan. (Visar den imorgon!)

Och såklart när jag kom hem så gick jag på jobb. Inte lika kul som att ligga och drömma om väskan!

På vägen hem från skolan träffade jag på en liten tjockis katt på gatan. Guud vad söt den var! Ville bara gosa och gosa men hann inte för jag skulle med bussen.. Här är en bild jag hann ta!

Likes

Comments

Natten mellan torsdagen den 11.8 och fredagen 12.8 var jag ute med min syster och kollade på stjärnfall. Vi har varit ute en gång tidigare året före men mellan fredagen och lördagen istället för då det var mycket mer stjärnfall. Men vi kunde ej vara ute den natten i år pga molnighet. Trots det såg vi väldigt många kraftiga stjärnfall. Min syster tog bilder med sin GoPro medans jag bara låg och njöt av det ljuva.
Vi bestämde oss för att ta med sovsäckar och underlag i år, för vi kommer ihåg hur vi låg och frös hela natten då vi låg direkt på berget. Men i år var vi smarta och frös inte ett dugg. Luften var riktigt ljuvlig och myggen var snälla mot mig. Min syster fick dock lida en del då alla myggen drogs mot henne, hehe.

Jag vill bara meddela de som läser detta att gå ut och kolla på Perseidernas stjärnfall nästa år! Det är en ljuvlig upplevelse då man kan ligga i timmar och prata om allt möjligt med en vän, eller någon när och kär, medans man lyssnar på lite härlig och passlig musik, (soundtracket från Interstellar till ex. haha). Om du själv tycker att du inte är en person som älskar att vara ute i naturen och liknande så tycker jag ändå att du ska ta dig ut en natt och kolla på dessa vackra händelser. Detta är någonting man bara måste uppleva i sitt liv!

Likes

Comments

Hej följande läsare!
I det här inlägget vill jag bara säga välkommen till min brand new blogg och tack så mycket för att du lägger din dyrbara tid här hos mig. I den här bloggen kommer jag att skriva om lite allt möjligt. Det kommer finnas lite olika vardagstips och middags/lunch recept, men framför allt kommer det att stå allt om mina dagar och om allt jag gör. Så jag hoppas att du trivs här och kommer tillbaks snart igen.

Tack för mig! Toodiloo!

Likes

Comments