Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ohayo gozaimasu igår var jag på min första boxning. Det var super trevligt där, jag tror att jag kommer att fortsätta även som jag har två timmar hemresan. Det händer bara två dagar vi veckan så det är inte så farligt.

Likes

Comments

Igår vid 00 kom jag på att jag hade glömt och göra min matte prov. Hur kan det hända, vad ska jag säga. Jag tror att jag säger som det är att jag glömde bort, fast han kommer att säga hur kan man glömma. Men nu är det ingen idé att funderar över det nu. Jag får göra mitt bästa på dem andra prov som kommer.  

Likes

Comments

Idag har dagen varit ganska lång från åtta till 16. Jag har varit och fikat med min kompis på ett cafe på centralstationen. Vi satt och pratade en stund och sen gick vi till bussen. Buss resan var ganska lång efter som jag blev väldigt trött efter laser game. Det var ganska skönt att duscha efter man blev väldigt svettigt. Jag ska alldeles strax gå och fixa mig till sängs.
Imorgon ska nog till Stockholm på en festival tror jag. Jag har ingen planer riktigt klar eftersom måste vänta på mamma som ska ge pengar till mig. Alla bilder är tagen idag
Likes

Comments

​Det blev ändrade planer för först skulle jag gå äta på Ai. Men jag ändrade mig för att gå hitta på någonting med klassen. Jag hoppas det blir någonting roligt som vi ska hitta på tillsammas. 

Likes

Comments

Så här se den nya design av nattstaden ut, man kan lägga bilder och göra som collegen då behöver man inte ficka på en annan sida och sen lägga upp bilden. Det finns några mallar som man använda av. 

Likes

Comments

Idag efter skolan ska klassen hitta på något roligt tillsammans. Jag ska inte hänga på för jag hade någonting annat för mig, jag ska nämligen ut och äta japanska mat på en ny resturang som heter Ai i Uppsala. Men jag vet inte hur länge den har funnits där, men den är iallafall ny för mig. Jag älskar japansk mat rå fisk men inte sushi, om jag inte lagar själv då kan jag icke äta det. Jag har varit sushi kock i nästan ett år, vill inte skryta! Hihi tyvärr det får bli utan bilder efter som det är dåligt med ljus på bussen fast alla lampor är tända😰

Jag lovar ingenting om bilderna på maten men jag hoppas att batteriet håller tillräckligt länge tills tre, jag får ladda i mellan lektionerna.
😁✌️

Onödiga fakta: Visste ni att mat i burk måste stå i ett år inan det smakar någonting. Det är inte alla mat burkar det är vissa det är svårt och veta efter som dem sätter tillverknings datumet och slut datum, sedan ska det stå i ett år på fabriken och sen tar dem ut till butiken. Jag kollade på någon dokumentär och då sa dem de det.

Likes

Comments

Den dyraste outfits jag har gjort hittills bara väska så är den dyr, det är Yves så varför skulle inte det vara dyr för. Fast jag tycker den här collegen är finaste jag ha gjort allt passar in tillsammans, kjolen och skita tröjan passar ganska bra mönstret på kjolen och tröjan. I det här fallet skorna var ganska vårt att välja till det passar in med väska efter som det är ganska rent design på väskan, då behöver det vara lite nånting på skorna. Man behöver inte sminka sig så mycket bara läppstift och blusher, allt är lite soft efter som temat går på cute and beautiful. Kan det här vara någonting som inspirerar eran outfit.

Man behöver inte köpa märkes kläder för att  vissa vilken klass man är på men man kan ha fantasi hitta någonting som likna och mix and mach allt går att göra det bara om du har lite fantasi så funkar det. Det funkar på mig när jag inte vet vad jag ska ha på mig, jag försöker se annorlunda varje dag fast jag är fortfarande jag (hihi ni fattar)  Jag själv skulle inte ha råd för allt man får improvisera  

Grunden till beautiful för mig är att man har själv säkerhet och står för den man är och älska sig själv.    

risa


         Pris lista

Warehouse red shirt
335 SEK - warehouse.co.uk

RED Valentino skirt
2 285 SEK - stylebop.com

Yves Saint Laurent handbag
14 720 SEK - forwardforward.com

Matte makeup
190 SEK - violetgrey.com

Dolce Gabbana lips makeup
280 SEK - mobile.harrods.com

Chanel fragrance
1 480 SEK - nordstrom.com

Word wall art
120 SEK - etsy.com

a4 spinout notebook
44 SEK - cottonon.com

Allstate Floral artificial flower
4 215 SEK - insideavenue.com

Diptyque scented candle
445 SEK - bergdorfgoodman.com

Likes

Comments

Har ni märkt att det finns två olika sorters sparris som man kan köpa. Men visste ni att det är egentligen den gröna som blev odlad under jorden och har inte fått solljust och där för blir den vit och den är starkare än dem gröna. Jag har också märkt att man inte ser gröna i burk utan man ser bara dem vita i burk. Jo, så här är det att den vita är mer mjuka och lätt att tugga på (jag vet inte hur jag ska förklara det här) medans den vita är mer hårda och den klarar av en viss temperatur. Vid kokning som är problemet med den gröna men den är godare att äta med bacon lagom stekt. Jo! en sak till att sparris kan bli jätte långa och till slut så kan dem bli träd/buske vet inte riktigt vad man ska kalla det. 


Likes

Comments

Under den här veckan har det varit ganska stressat dan läxor och massa som ska lämnas in si och så.

Likes

Comments