the 70s called, they want their pants back

Här nedan kommer ni kunna bevittna något jag ALDRIG trodde att jag skulle ha på mig igen - flared jeans! Jag har ju alltid varit en stuprörsjeans-tjej, men har på senare tid anammat diverse jeanstrender såsom mom jeans och jeans i rak modell. Jag har sakta vant mig vid de vidare benen nu och när min vän Ylwa nämnde att hon köpte ett par på H&M för småslantar, tänkte jag att jag också banne mig ska ha ett par.


/ Here below is myself depicted in something I NEVER thought I'd wear again - flared jeans! I've always been a skinny jeans typ of girl, but lately I've been adopting various trends such as mom jeans and straight legged ones. Slowly but surely I've gotten used to the flared legs and when my friend Ylwa mentioned that she had bought a pair for pennies from H&M, I got convinced to get myself a pair too.

Stod i valet och kvalet mellan de svarta och de blå, för båda satt som en jäkla smäck. Jobbigt! Valet föll till slut på de blå som jag är svinnöjd med. Köpte även blusen som är med på bild, som jag tänker blir fint att ha till dem. Hur stylar ni era bootcut jeans? Frågar åt en kompis.

/ I was picking and choosing between the black ones the blue ones, because both of them fit really well. Tough decisions! In the end I chose the denim coloured pants which I am very happy with. I also bought the blouse which I am wearing on the pictures, cause I thought It'd be pretty to style them with. How would you style these bootcut jeans? Asking for a friend!


#nouwinspo #nouwinfluencer #nouwoutfit

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså hur bra passade dom inte dig då?? 😍😍😍nouw.com/matildaberlin
megkaup
megkaup,
tack pinglan! <3
nouw.com/megkaup
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

quick update

Hallå! Är ungefär 10 dagar in i Dublinlivet och känner att jag äntligen har landat. Att hitta rum ska tydligen vara svinsvårt här, men jag hade allt klappat och klart innan jag kom hit, så det besparade mig en hel del stress. Har inlett vecka två på jobbet, och det är mycket nytt och tekniskt, men det är spännande att lära sig. Ett plus i kanten är att kaffet är gratis och lunchen i matsalen är dead cheap. HP-byggnaden i sig är enorm, som en smärre flygplats. Jag har fortfarande svårigheter att navigera från arbetsdesken till cafeterian pga campusets storlek.
Har varit riktigt kass med bloggandet och knappt knäppt några bilder sedan jag kom hit, men till mitt försvar vill jag faktiskt säga att det råder strikt fotoförbud på jobbet, och eftersom jag infinner mig där större delen av min vakna tid så.. ja. Då blir det inte så mycket att blogga om. Men jag lovar, jag ska bli bättre! x

Gillar

Kommentarer

I'm in Dublin!

Efter flera dagars stressande över de snikna SAS-piloternas strejk, var det en enorm lättnad att få veta att strejken blev avblåst några timmar innan jag skulle sätta mitt arsle på ett plan till Dublin. Har typ haft magsår av all stress och ovisshet om jag kommer komma fram eller inte, men nu är jag äntligen här! Jag anlände igår runt lunch och har barrikaderat mig på ett b&b ute på vischan. Hann inte riktigt se citykärnan igår, så det står på agendan idag, samt gå på husvisning hos potentiella roomies. Åkte på upptäcktsfärd igår, och SOM jag gick vilse. Enligt min iPhone gick jag hela 23 km igår, och då var jag inte ens i centrum. Tur att folk här i Irland är övertrevliga och gladeligen hjälper en.Gillar

Kommentarer

6TH OF JUNE

Goddag goddag! Har haft fullt upp de sista dagarna med att packa ihop/sälja mitt bohag och skrubba hela lägenheten. Var så sjukt stressad över att eventuellt inte få iväg min gamla soffa, men den gick till slut till en familj med barn som verkade väldigt tacksamma över att få en bäddsoffa att äntligen få sova på. Den gick till goda ändamål, känner jag, och jag ska nog skänka bort resten av mina grejer till dem med.

Igår var det sjätte juni, i.e. SVERIGES NATIONALDAG! Tog ledigt från flyttstädandet och träffade Emelie inne i stan för att ta vara på vår fagra huvudstad. Vi gick en lång stadsvandring och hann med en sneak peek inne i Kungliga Slottet. Jag tycker att det är lite märkligt att nationaldagen inte firas mer än vad den gör. Det verkade som att turisterna var mer entusiastiska än de "vanliga" svennebananerna. Hade velat se parader med pompa och ståt, men man fick nöja sig med några vimplar med Sverigemotiv hängandes runtom i stan.
Gillar

Kommentarer