https://nouwcdn.com/v201/u/835/1480835/20/202011141819593894.jpg

mood right now: lazy

Goddag bloggen! Klockan är strax efter fem och jag har äntligen börjat vakna ur min egenförvållade koma (läs: bakfylla). Gårdagen var kul! Jobbade fram till 21.30 och därefter var det bara att pallra sig till Frida som hade ordnat ett litet avskedsparty eftersom hon (och de flesta andra som var där) ska utomlands en termin för att plugga. Hade en riktigt trevlig stund och kan känna att den där sprängande huvudvärken jag hade imorse nästan var värt det. Som ni kanske kan ana blir det därmed inte många knop ikväll för min del.

PS. Hade lösögonfransar igår, jisses vilken skillnad de gör. Man blir ju typ 10 gånger snyggare!

Gillar

Kommentarer

TUVA ALICIA,
Ja verkligen, lösögonfransar gör så SJUKT mycket. Har aldrig haft det själv (har aldrig lyckats fått på dem, haha) men ens kompisar blir ju i alla fall sjukt flawless i dem!
itgirls.se/tuvaalicia
Fani,
Alltså waow, vilken babe! Och skitsnygga fransar ja 😊 Aldrig prövat lösfransar faktiskt, men vore kul att göra! Lät som en bra kväll som var värd den där tröttheten. Var också skapligt bakis igår vill jag lova, haha, but it was worth it!
jetbluejet.blogg.se
ISA,
din snygga jäkel!! känner att jag måste köpa fransar med, vill gärna bli några gånger snyggare 😉 SVAR: tack fina, blir glad att det ändå "uppskattas" med lite deppiga inlägg också. Sad att du känner igen dig dock, kanske är så livet är för de flesta iofs, bara att många inte vågar prata om det!? Idag är jag pepp så no worries! haha kram
isabyl.devote.se
Ida,
Grymma fransar ju snygging! Vaknade också med med dunkande huvud men konstrade att det var det värt hehe.
idasivertsson.blogg.se
MALIN,
Dina ögon!!! Har själv aldrig provat att ha lösögonfransar - är det läskigt? Haha 😊
malinkirstine.se/
Meg Kaup,
Nejdå! Tar lite tid att få in snitsen att sätta dit dom, men med lite övning så 😊
megs.blogg.se