kan vi prata om en tråkig trend...?

... ATT ALLA MINA FAVORITPODDAR BARA LÄGGER NER! Senaste året har flera av mina favvopratpoddar lagt ned till min stora förtret. Jag är en riktig poddnörd och hade en podd att lyssna på för varje vardag på vägen till jobbet. Hela denna negativa trend började med Lillelördag med Anitha Clemence och Ann Söderlund, sedan Josefin & Vanjas podd (som förövrigt var den första jag började lyssna på någonsin), vidare till Alice & Bianca och nu även När livet händer med Kenza och Dani. Tråkigt värre. Jag är ju lite utav gamla skolan och har inte riktigt fallit för Youtube ännu, jag föredrar att enbart behöva fokusera ett sinne i taget hehe.


/ Can we talk about a trend that sucks..? THAT MY FAVOURITE PODCASTS ARE CLOSING DOWN. This past year a number of my fav podcasts have discontinued and I am not happy about it. I am a real nerd when it comes to podcasts and I used to have a new podcast for each day of the week before this negative trend started. I'm a bit oldschool and still haven't fallen for YouTube yet, as I suck at using more than one sense at a time lol.


Hur som helst, let's focus on the positives och på de poddar som faktiskt fortfarande är igång och som jag lyssnar på än idag.

  • " Nu ska du få höra" med Anitha Clemence och Malin Gramer. Min nya favorit! Älskade ju Anithas förra podd Lillelördag och blev bestört när den lades ned. Hon är verkligen en powerkvinna med huvudet på skaft, och den nya podden med Malin är superrolig.
  • "Skäringer & Mannheimer". Skönt surr att ha på promenaden in på jobbet. Stundtals är de förbaskat roliga.
  • "P3 Dokumentär". Tror varenda kotte lyssnar på P3 dok i tid och otid. Lär mig något nytt varje gång jag lyssnar på dem.
  • "Måndagsvibe" med Hannalicious och Lojsan Wallin. Riktigt tjejig och snackig podd. Inte de djupaste av samtal, men riktigt lättlyssnat och underhållande.
  • Alex & Sigge. Har fått upp ögonen för dem igen. De är ju verkligen smarta och knyter ihop sina poddavsnitt riktigt snyggt, men man måste verkligen lyssna noga för att hänga med.
  • Rättegångspodden. OK rättelse - DETTA är min favoritpodd. Prenumererar via PodMe (kostar 30 spänn i månaden) men jag älskarrrr att grotta ned mig i fallen han tar upp. Så jäkla välgjorda avsnitt och så spännande. Värt varenda korvöre att prenumerera på.

Har ni några favoritpoddar jag glömt att nämna? x


Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Vad jag håller med dig!! Varför ska podd efter podd baar lägga ner? Måndgasvibe är en riktig favvis hos mig och gillar även Framgångspodden med Alexander Pärleros, superinspirerande!! Kram <3nouw.com/emmaengstrom
megkaup
megkaup,
verkligen tråkigt. gillar att ha något att lyssna på på mina prommisar liksom 😟nouw.com/megkaup
Ida
Ida,
Så tråkigt att alla lägger ner!! Den enda jag lyssnar på nästan, (och den bästa haha) är Allt mellan himmel och jord med JLC, den är guuuld! :'Didanilssonphoto.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229