jag var ingen, du var aprilhimlen

Månadens favorithändelse: Behöver jag nämna vår resa eller har ni fått nog? Höhö. Om vi ska skala ned det lite så blir det att snorkla utanför Giliöarna, simmade bredvid en megastor sköldpadda. Det var en riktigt ball upplevelse.


Månadens dryck: Bintang, en Balinesisk pilsner som inmundigades lite för ofta under vår Bali-visit. En Bintang kostar cirka 20 spänn, så det blev en varje dag. Nu ser jag fram emot en alkoholfri maj!


Månadens klädesplagg: Mina jeansshorts fick äntligen ta ut sin rätt under vår Baliresa. Finns det något snyggare och mer chill än jeansshorts?


Månadens middag: Månadens middag i negativ bemärkelse - den som gjorde mig matförgiftad på ¨Gili Air så att jag spydde halva dagen efter kanske? Är ganska säker på att det var kycklingspett i jordnötsås. Hmm.

Bild från en av dagarna på Gili Air då jag inte mådde som en påse bajs :)))

Månadens bästa inköp: Min nya telefon - en Huawei P20 Pro. Är så nöjd med den, kameran är helt sinnessjukt bra. Bästa köpet i år!


Månadens bästa beslut: Se ovan - att byta från Apple till Android!


Månadens musik: På flyget från Bali till Hong Kong hade de till min stora förtjusining en film med Coldplay's liveframträdande i Sao Paulo som underhållning. Kollade på filmen och grät en skvätt. Sist jag såg dem live var i Ullevi 2017 (se bilden nedan), och jag hoppas verkligen på en Europaturné snart.


Månadens upptäckt: Hur gammal och tråkig jag faktiskt är. Jag tror inte jag var uppe till efter 23:00 en enda kväll på Bali, för jag var trött och ville sova.

Månadens projekt: Eftersom Dave och jag flyttar ihop i helgen så får det bli den fläckfria städningen mitt rum fick genomgå innan mitt nuvarande hus skulle ha visning. Jäklar vad rent det blev alltså! Nästan så att man skulle kunna genomföra en öppen operation i mitt rum va.


Månadens längtan: När vi var i fjärran land fick jag se alla snaps om huuuur najs vädret var hemma i Sverige över påsk, så naturligtvis fick jag lite hemlängtan trots att jag befann mig i på andra sidan jorden på livets semester. Knäppt va?

En blöt hund på Bali.


Månadens tips: Ett tips till alla Göteborgare: Ryanair börjar flyga direktflyg till Dublin från och med i helgen, så om ni planerar en visit till den gröna ön och SAS inte är tillförlitliga nog (som de aldrig är)... ja, ni vet vart ni hörde det först.


Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Såå fina bilder! Och vad spännande och kul att ni flyttar ihop i helgen! 😍nouw.com/amandalarssons
megkaup
megkaup,
hihi tack! ska bli riktigt kul att äntligen få flytta ihop faktiskt 😊nouw.com/megkaup
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltås hallå! Hur bra har inte din månad varit? och hur jäkla snygg är du inte?? Och hur mycket känner jag inte igen mig själv i månadens upptäkt? HAHAHA! Stor kram hjärtat och hoppas att du får ett underbart Maj nu <3nouw.com/matildaberlin
megkaup
megkaup,
tack gulliga du! 💕nouw.com/megkaup
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229