https://nouwcdn.com/v201/u/835/1480835/20/202011141819593894.jpg

en diabolisk bakfylledag

Godafton kompisar, och förlåt för att inläggs-ration inte varit så jämn senaste veckan, men i ärlighetens namn har ni nog ändå bara undgått några trötta inlägg om skola/jobb. Inget nytt under solen, med andra ord.
Idag är det Kristi Himmelfärd vilket innebar att jag och några tjejer från klassen slog spontanklackarna i taket igår. Det var en riktigt trevlig kväll med allt ifrån djupa samtal om livets existentiella frågor, till lättsammare ämnen som Carros röda hatt hon fyndat på loppis.

Trodde även att jag hade duckat en kula imorse då jag vaknade upp ganska pigg, men tji fick jag... Bakfyllan kom som ett brev på posten runt 12.00, och sedan dess har jag legat som ett kolli i sängen och försökt sova bort huvudvärken. Detta är nog den värsta bakfyllan jag haft sedan den 14 september förra året, då det till råga på allt var riksdagsval (tur att man förtidsröstade, he he he). Första måltiden för dagen inmundigades nyligen vid 21.00, så ja.. Jag har haft bättre dagar om man säger så! Kanske är det Kristi Flygares sätt att säga att man då fan inte ska fira hans bortgång.Gillar

Kommentarer

ISA,
hahahha alltså skadeglädjen jag kände av att läsa detta 😉 nejdå. Men hoppas det var värt det! brukar ju vara det 😊 kram fino!
isabyl.devote.se
Ida,
Spontant blir ofta roligast, även om man får sota för det dagen efter 😉
idasivertsson.blogg.se
Mikaela,
Det är kul att vara lite spontan ibland! Trist med bakfyllan bara, hoppas du repar dig snabbt. 😉
mikaelahilbertsson.devote.se
Emma,
Kul att ni hade en bra kväll! 😊
engstromemma.devote.se