kultursöndag
I söndags när min syster var på besök bestämde vi oss för att vara lite kulturella och gick på två museum här i stan. National Gallery of Ireland kan man gå runt i timmar för att inspireras och läsa om irländsk och europeisk konst, och National History Museum är ju bara sjukt spännande med alla djur! Syrran var helt i chock när hon såg hur stor en valross faktiskt kan bli IRL.

Jag hade egentligen aldrig något intresse eller sug att gå på museum förrän jag bodde i Paris för något år sedan, då museumbesök liksom blev en sedvanlig söndagsaktivitet. Jag minns när man gick i grundskolan och skulle gå på de "tråkiga" museerna i utbildningssyfte och bara längtade efter att åka hem. Nuförtiden uppskattar jag det betydligt mer!


  • FOTO

Gillar

Kommentarer

Monday bluesHallå kompisar! Idag har jag känt mig ganska låg och oproduktiv, vilket är resultatet av en helg med alldeles för lite sömn samt begynnelsen av lite halsont. Jag var som en zombie på jobbet idag och ville verkligen inte prata med någon överhuvudtaget, och jag vet att det till 100% beror på trötthet. Tänka sig vad handfallen man (jag) blir när man har sovit kasst. Inatt hoppas jag på en mer fridfull natts sömn.För att inte göra detta inlägg totalt neggigt tänker jag lista tre bra saker med idag, så att det blir lite balans här i bloggen.

1) Skäringer & Mannheimer's podd som släpps på måndagar. Alltid en källa till skratt.

2) Att jag bara behöver uthärda en dag till innan löning. När jag ska få betalt ska jag köpa ögonbrynsgrejer från Benefit, min syrra målade mina bryn i helgen och ni ser ju hur FAB resultatet blev på selfien här ovan!

3) Att mitt halsont inte blivit värre! Jag kände av hur det sved i halsen igår kväll och började genast medicinera mig med Echineaforce, som för övrigt är världens bästa grej mot förkylningar. Några doser senare känner jag mig nästan helt hundra.

Gillar

Kommentarer

en helg med syrran
Nu börjar helgen dessvärre lida mot sitt slut och imorgon är det upp och jobba igen. Har dock haft en rolig och händelserik helg, jag och syrran har verkligen "gjort" stan så att säga. Vi har stoppat i oss väldigt god mat, promenerat, shoppat, gått på museum, promenerat lite till och unnas oss lite drinkar. Jag har även hittat en ny brunchfavorit här med stans mest fotovänliga mat. Stället i fråga heter Póg och ni ser ett utdrag från deras meny högst upp i inlägget. Yum.


Gillar

Kommentarer