helgen som gått

Hola amigas! Jag har ju, som jag nämnde i mitt tidigare inlägg, spenderat helgen i Stockholm. Jag klev precis innanför dörren, och tänkte berätta lite om vad jag gjort mellan fredag och idag (måndag). Var dock fruktansvärt dålig på att använda kameran, så det är lite blandat med mobilbilder och "riktiga" bilder. Häng med!


I fredags hade jag en väldigt intensiv, men rolig, dag på jobbet då det nalkades Halloweenfirande. Mitt team och jag hade Grease-tema på våra outfits, och många ville hade zombiesminkningar gjorda av undertecknad. Agerade sminkös mer än vad jag jobbade under dagen, hehe. Hade jag inte behövt gå igenom en passkontroll senare på kvällen hade jag gått bananas med halloweensminket på mig själv också.Väl på flygplatsen byttes mina förväntningar till uppgivenhet, då jag insåg att mitt flyg var en timme försenad. Detta betydde att jag landade vid midnatt, snacka om att man var lagom trött då. Tur att solnedgången var fin ändå.
Eftersom jag landade så sent (tack SAS för förseningen </3) på fredagkvällen, blev det raka vägen till sängs. Dagen därpå hade Emelie anordnat en brunch hemma hos sig med mimosas, American pancakes, croissanter och allt möjligt gottigt!


Senare på kvällen begav vi oss mot en persisk restaurang, Shahrzad på Regeringsgatan 111, och vilket ställe! Utöver maten fick man underhållning i form av två magdansöser som var skitduktiga. Majoriteten utav oss hade aldrig testat persisk mat förr, men alla bev helt kära i maten, inklusive jag! Är verkligen inte klar med det persiska köket. Jag åt Djoje, dvs kycklingspett med saffeansris. Så. Himla. GOTT!Igår, söndag, åkte jag, Johanna och Empan in till stan för att gå i affärerna, men att navigera runt i "nya" centralen är lättare sagt än gjort. Min kära vän från uni-tiderna, Jennifer, förmådde sig också att komma till stan och säga hej. Är så glad och tacksam över att ha såna fina vänner!

Och detta var alltså allt jag hann med att ta kort på i helgen.


Gillar

Kommentarer

on my way back home


När man inte har tagit några bilder på sistone får man rota lite i arkivet. Saknar min blommiga topp!


Hallå vänner! Idag är det inte bara allas favoritdag på veckan, utan det är även dagen då jag, Meg, ska flyga hem till Svedala. Jag flyger inte förrän senare ikväll, men är likt förbannat taggad för det. Mina vänner och jag har anordnat en liten reunion i Stockholm. Alla bor i olika städer (eller länder) så rent logistiskt tar det evigheter för oss att planera ett sånt här event, men nu har vi äntligen lyckats! Ser så fram emot att träffa mina små vänner ♥. Ska försöka hinna med att fota massor, vi hörs på måndag!

Gillar

Kommentarer

And I'm off to the races, cases of Bacardi chasers chasing me all over town

Igår hade jag och mina kollegor en "team night out" för att fira att vårt förra kvartal gick så bra! Efter lite omröstningar blev det till slut Greyhound-race som fick bli vår aktivitet. Det var faktiskt kul! Lite annorlunda, men kul.Vi började kvällen på O'donoghues, en riktig gammal gubb-pub ett stenkast från kontoret. Här ser ni Isabel, Khrystyna och mig som är glada inför det stundande hundracet.Jennifer var också med! Och hon bar en likadan skepparmössa som mig!Väl framme på "arenan" fick vi käk och dryck som mättade våra magar. Kändes lite som en bingohall med alla pensinärer som var där och bettade, hehe.
Hann faktiskt inte ta kort på hundarna när de sprang, eftersom de var så HIMLA snabba. Jag googlade under tiden jag var där, och greyhounds kan springa upp till 70 km/h. Helt sinnessjukt ju! Jag gamblade på en speciell hund som hette Abrakebabra Meg (yay), men den kom allra allra sist. Gick back 3€, men hade en riktigt rolig kväll i alla fall!


Gillar

Kommentarer