senaste veckan

Nu var det några dagar sedan jag var inne här, igen! Till mitt försvar har jag inte varit hemma så mycket och därmed inte haft tillgång till dator. Mycket har hänt senaste veckan, bland annat har jag firat årsdagen av mitt liv (25 för den som undrar). Har lite glimtar från veckan som gått, se här!


Jag har insett att jag tycker att Dublin är rätt fint ändå, det klär i skymningsljus. Jag måste bli bättre på att fota Dublin, det finns så många fina ställen här om man vidgar sina vyer litegrann.Jag har märkt av hur mornarna blir mörkare och mörkare. Dock får man se riktigt fina soluppgångar på vägen till jobbet, vilket gör det lättare att hantera.Jag har rockat min favvomössa! Sedan jag köpte den har jag fått jättemånga komplimanger, både av vänner och randoms på gatan, att den är skitball. Mitt bästa köp för i år tror jag! Köpte den på Åhlens när jag var hemma i Sverige.Nu till det bästa: åt en helt fantastisk födelsedagsmiddag med David. Den aboslut godaste och saftigaste kycklingen jag stoppat i mig. Hur som helst, mitt under middagen drar Dave fram ett födelsedagskort och ger det till mig, och i det fanns.....*trumvirvel* två biljetter till New York!!!!!!! Ville typ gråta, var så glad. Och överraskad. Vi drar iväg i februari på en väldigt kort visit, men jag längtar. Min grabb, han kan han. ♥

Gillar

Kommentarer

HEJHEJ från sängen


Som rubriken lyder är jag fortfarande sängliggandes, vilket jag planerar att vara majoriteten av denna grå söndag också. Min förkylning har satt sig som en propp i min näsa, så dricker vama drycker och myser mest för att få bukt på det. Jag håller för närvarande på att göra lite research samt planera mina upcoming trips till Prag (om mindre än två veckor) och Paris (december). Ser så fram emot Prag, har aldrig varit dit tidigare, men alla jag pratat med säger att det är en helt fantastisk stad. Jag försöker googla mig till fina utsiktsplatser, vackra slott och bra restauranger man kan tänkas gå på. Gällande Paris har jag ju lite mer koll, har redan bokat biljetter till att åka upp i Eiffeltornet.

Har ni några Pragtips? Holla at me!


Gillar

Kommentarer

på senare tid


Arkivbild från San Francisco tidigare i år.


Hallå vänner. Har varit lite glest mellan uppdateringarna här, är väldigt usel på att dokumentera min vardag har jag märkt. Däremot har jag ju faktiskt gjort ett och annat denna vecka. Sedan sist jag skrev har jag:

... varit till IKEA med Dave. Att åka dit är typ som en liten dagsutflykt, plus att jag får min månatliga dos av svenska köttbullar och lösgodis efter att ha varit där.
... Nått mitt kvartalsmål på jobbet - tjoho!
... Ägnat min fredagkväll åt att gå på Dublin Culture Night. Jag och Dave gick på massa utställningar runtom i centrum och drog ned medelåldern litegranna.
... Insett att mitt eviga gluttande på en datorskärm har gjort min syn sämre. Jag ska därför åka till en optiker idag för en gratis synundersökning.
... Gått och blivit förkyld! Eller ja, inte fullbordat sjuk, men ni vet det där förstadiet innan halsont då det kliar långt bak i halsen och är lite oskönt att svälja saker? That's where I am just nu.

Gillar

Kommentarer