DON'T BE AFRAID TO CATCH FEELSNu när vädret är allmänt deppigt här i Dublin bjuder jag på lite visuellt från förra helgen. Om mindre än en månad åker jag tillbaka!  • FOTO

Gillar

Kommentarer

The denim skirt

Något som jag är på jakt efter är en denimkjol i snygg tvätt, som varken är för lång eller kort. Jag tycker att det är ursnyggt med denimkjol, och man kan "dressa ned" vilken outfit som helst med den. Jag skulle gärna bära den med sandaletter, en tjusig volangtopp och bruna ben. Ja, typ lite som här nedan!

  • INSPO

Gillar

Kommentarer

Bästkusten
Alltså, Smögen är något alldeles extra. Har varit där ett antal gånger nu, men det är en såndär drömmig plats man bara vill återvända till. Skulle vilja ha en segelbåt och segla längs västkusten en dag. Det vore fint.Blev lite tapas efter promenix längs Smögenbryggan. Prosciutto + getost = nomnomnom.


På måndagen satt vi på Cielo Rooftop Bar ovanför Avenyn, och vilket ställe! På den lilla lilla takterassen trängdes vi med ett gäng andra plus en DJ, men stämningen var på topp och drinkarna var goda.


På måndag kväll var det äntligen dags att se Coldplay för tredje gången, denna gång på Ullevi med Malin. Vi hade sittplatser ganska långt bak från scenen, men ljus- och pyrotekniken var en show i sig. Mot slutet av konserten gjorde Chris Martin ett tappert försök i att sjunga "Känn ingen sorg" (PÅ SVENSKA), hur fin kille?!Gillar

Kommentarer