you can't buy happines, but you can buy bags


Åh vad jag dregglar efter en Rebecca Minkoff-väska! Om jag har några slantar över i USA kanske, kanske jag lägger vantarna på en alldeles egen. De kostar runt 240€.

  • INSPO

Gillar

Kommentarer

sick and tired

Okej guys, jag har gjort det igen... dvs, gått och blivit förkyld! Jag fattar inte! Jag har aldrig varit förkyld så ofta som detta år. Denna gång får jag nog faktiskt skylla mig själv, då jag trodde att det var helt rimligt att gå ut och springa 6 km när jag inte mår tipptopp, så förkylningen kom ju som ett brev på posten kan man säga. Dumma mig. Ligger med andra ord hemma idag och försöker kurera mig, men imorgon hoppas jag att jag är på banan igen.

Eftersom jag är snorig, hostar slembollar och ser allmänt kass ut just nu, så bjuder jag på en bild från i helgen då Empan var här och vi var i parken. Sweet times!Gillar

Kommentarer

the final tuesday in march

Hello people! Vaknade upp till fågelkvitter och en solig tisdagsmorgon imorse, så jag har en bra feeling om denna dagen. Igår hade jag huvudvärk hela dagen och var tröttast i stan, men idag mår jag tipptopp. Det faktum att jag om exakt 3 veckor kommer befinna mig i Yosemite National Park med David gör mig extra taggad på livet. Låt dessa kommande veckorna gå fort. Jag behöver sol och roadtrip nu!

I övrigt har jag endast en grej idag som jag vill rekommendera idag, nämligen Spotify Radio. Spotify's radiofunktion, som skapar en spellista baserat på det du själv lyssnar på och lägger till liknande artister. Via detta verktyg upptäckte jag ett nytt band som heter Bad Suns, och de har flera grymma låtar, som t.ex. denna! Om ni inte använt er utav Spotify Radio ännu, rekommenderar jag det varmt. Perfekt sätt att upptäcka nya låtar när ens gamla spellistor känns uttjatade.


Gillar

Kommentarer