Amster-damned


Nu är jag hemkommen från två galna dygn i Amsterdam. Har ackumulerat några timmars sömn nu till helgen, då jag försökte carpa dagarna så mycket det gick. Resultat: är heeeelt slut. Hur som helst, King's Day är en riktig jäkla fest, och trots att vädret inte kunde bestämma sig för antingen sol eller hagel hade jag riktigt kul och kan tänka mig att åka tillbaka igen nästa år, gärna innan dess faktiskt. 

 

 


 
Gillar

Kommentarer

NEXT STOP: AMSTERDAMYAAAAY! Idag smäller det! Ska bege mig mot Arlanda om någon timme då Amsterdam väntar på mig. Har pratat hur länge som helst om hur "trevligt" det vore att besöka staden, men har liksom aldrig kommit för mig att göra det. För någon månad sedan fick jag ett ryck, och det resluterade i att det nu blir av. Bildbomb utlovas lagom till min hemkomst. Hej så länge!


Gillar

Kommentarer

min bucketlist

Alla har vi väl en bucketlist, dvs. en lista med saker vi vill se/göra/uppfylla innan vi dör. Min lista innehåller till största del destinationer jag vill upptäcka. Några saker har jag hunnit med redan, såsom att åka upp i Eiffeltornet, lära mig karate och (om några dagar) befinna mig i Amsterdam under King's Day. Här kommer några punkter på min bucketlist som återstår att genomföra:Gå på kinesiska muren. Ända sedan jag var ett litet glin och såg Mulan för första gången har jag varit facinerad av Kina och dess kultur. Att besöka landet och gå på den oändligt långa muren står nästan högst upp på min "to do list".Åka till Venedig. Ja vem skulle inte vilja åka dit? Verkar ju vara drop-dead-gorgeous på alla bilder. Som tur är ligger det inte alltför långt bort heller, så ett besök hit är inte omöjligt inom en snar framtid.Åka luftballong. Detta är något jag verkligen vill göra! Egentligen spelar det ingen roll vart det sker, men min klasskompis berättade om att hon åkte luftballong i Turkiet och utsikten över landskapet var helt marvellous. Blev lite sugen på att åka dit, hehe...Delta i Oktoberfest i München. Öl, öl, öl och mera öl! Klart man vill bocka av denna folkfest på listan.Åka till New York. Vill ju sååå gärna leva som Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte i några dagar och bara dricka cosmos och njuta av storstadspulsen som NYC har att erbjuda.Bada i Blue Lagoon, Island. Alltså, detta är något som seglat upp på min bucket list efter att ha sett bilder på sociala medier. Det ser så jäkla nice ut, och Island i sig verkar vara en riktig pärla.

(Klicka på bilderna för att se bildkälla)

Gillar

Kommentarer