monday morning


Bonjour! Har haft en riktigt fin (och kort) helg med min fränd Malin i sann Parisisk anda. Eftersom hon aldrig varit i Parre tidigare tyckte jag att det var extra kul att visa henne runt. Trots att vi klämde in vår citytour på bara ett dygn hann vi med både turism, shopping och fransk gastronomi. En mycket mysig helg, helt enkelt!
Nu är det två jobbiga veckor kvar i skolan, sedan har jag en vecka på mig att bara vara och njuta av denna stad. Det skär lite i hjärtat att jag endast har 22 dagar kvar.

Gillar

Kommentarer

I'm breaking my back, but it's all good

Godmorgon vänner! Har inte gett ifrån mig så mycket väsen den sista veckan, och det är enbart tack vare skolan. Energireserven är mer eller mindre tom efter en dag i skolan, och denna vecka har varit extra inhuman: en inlämning, två viktiga presentationer, ett mindre test och en final exam idag. Jag hoppas att ni nu förstår varför jag levt i exil...
Idag efter tentan kommer jag känna mig gladare än på väldigt länge! Givetvis är det skönt att få en sådan sak ur världen, men den riktiga anledningen till min extas är för att min kära vän Malin kommer på besök. Ska bli superkul att visa henne Parre. ♥

Gillar

Kommentarer

though I looked for one, I finally had to admit that there could be no cure for ParisIgår kväll åkte jag till eiffelltornet för att skåda dess färger och för att komma ut ur huset. Mitt i landssorgen här i Frankrike finner man vackra ting. Har märkt av på folk att de är betydligt vänligare, säger hej på stan och man känner av solidaritet folk emellan. Det får mig att trivas ännu bättre här.
  • FOTO

Gillar

Kommentarer