BUCKETLIST: GO TO BUDAPEST

Ja, nu kommer ännu ett reseinlägg. Nu kommer jag ju tillbringa hela hösten utomlands, men när det lilla äventyret är done så har jag siktet inställt på Budapest. Har ju en böjelse för europeiska storstäder och min lista skulle inte vara komplett utan ett besök på ett klassiskt ungerskt termalbad. Läste denna artikel och kände - "dit måste jag åka!"

Gillar

Kommentarer

ett nästan gnällfritt inläggHejhejhej! Nu har jag plöjt igenom halva arbetsveckan och det känns fantastiskt bra. Vaknade nyligen upp till solsken (!!!) men den försvann så fort jag blev klar med min morgonsmoothie. Typiskt. Men men! Jag skall INTE göra detta till ett gnällinlägg, som 99 % av resten av mina posts här i bloggen... Känner faktiskt hur positiviteten flöööödar: har en såndär skön feeling att helgen är precis runt knuten (fast det inte är "helg" för mig, för jag jobbar), att jag är peppad nog att masa mig ned till gymmet och göra bra ifrån mig (och tjivas om maskinerna med alla svettiga människor som envisas med att vara där samtidigt som jag) samt att min arbetsvecka snart är ö-v-e-r (inget gnälligt att säga)!


Gillar

Kommentarer

MORNING/AFTERNOON


Godermorgon! Eller ja, klockan är ju halv fem på eftermiddagen, men det är mer eller mindre morgon för mig som jobbat natt. Körde ett ryggpass på gymmet igår, och träningsvärken of doom kom som ett brev på posten inatt när jag stod där och knegade. Vanligtvis brukar man ju känna av det efter en natts sömn, så det kändes lite udda att den ökade succesivt.. *intresseklubben antecknar*

Hur som haver, detta är min sista riktiga nattvecka! Börjar se ljuset i tunneln, för att vara vaken på natten är fan slitigt. Dock har jag inte gått miste om någon kanonsommar, så det gör inget egentligen då jag behöver varenda korvörejag kan få till Paris. Nästa vecka pustar jag ut i några dagar med ett besök på Västkusten och familjen, vilket ska bli supertrevligt. Nu ska jag avrunda mitt menlösa dravel och önska er en fin dag, bye!


Gillar

Kommentarer